Zaludan pop - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

mile39

Zaludan pop

Oceni ovaj blog
Prošlo je već pola godine od početka akcije POKLON. Još mi nije dosadila, čak kao i da postaje interesantnija. Razvio sam neku, samo svoju, metodu ocene karakternih osobina analizirane osobe. Kada vidim neke, voleo bih da grešim! Za neke bih voleo da ne grešim! Ko će svetu ugoditi!
Igram se analize - to se igra Devica što čuči u meni. Više od 2/3 je lepši pol. Uprosečen datum rođenja - 12.02.1979 - najlepše godine. Što nisam 10 minuta mlađi.
Uprosečeno vreme rođenja - 11:42 Kao da im se ne dolazi rano na ovaj svet. Imam blagi osećaj da ih od njega mnogo i ne očekuje. Voleo bih da grešim! Moja babuška i ja smo lepo proživeli svoje - ni u bunilu se ne bih menjao - za nju ne znam.
K'o da sam postao narcisoidan - jedva čekam da mi komp javi mojim glasom (ne mogu da ga prepoznam - zar je moguće da imam ovakav glas) - "Mile, stigla je pošta". Brzo otvaram E-mail - razoračenje - neko mi nudi vijagru - gde mene nađe - kreten obični ili možda kretenuša, da ne grešim dušu!!
Nešto mi se dremka - 11 sati - odoh malo, ko mi brani!!

Pošalji "Zaludan pop" na Facebook Pošalji "Zaludan pop" na Google Pošalji "Zaludan pop" na My Yahoo! Pošalji "Zaludan pop" na Live Pošalji "Zaludan pop" na MySpace Pošalji "Zaludan pop" na Twitter Pošalji "Zaludan pop" na Digg Pošalji "Zaludan pop" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari