MOJA VEST DANA ili KINEZI MASOVNO DOLAZE ! - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

MOJA VEST DANA ili KINEZI MASOVNO DOLAZE !

Oceni ovaj blog
Manifestacija „Dani budućnosti"

Dolaze roboti iz raznih krajeva sveta
U ponedeljak počinje manifestacija „Dani budućnosti: Robotika“ i trajaće do 15.oktobra. U tom periodu svi posetioci će moći da, u Galeriji Robne kuće „Beograd“ u Knez Mihajlovoj, vide više od 25 robota iz raznih krajeva sveta. Ulaz je besplatan.

Građani se plaše naučnog napretka

http://www.danas.rs/danasrs/srbija/beograd/dolaze_roboti_iz_raznih_krajeva_sveta.39.html?news_id=247947

Sam naslov sa podnaslovom ove vesti, sročen je da uplaši i čak zapreti stanovništvu, koje živi na marginama savremenog društva ( gubernijski / pretorski ).Ovakvo manipulativno latentno destruktivno uređivanje stanovništva , pored zabrinutosti i straha za egzistencijalnim opstankom , kod ljudi ( hteli to oni ili ne ) projektuje i budi teške boleštine koje na duge destruktivne staze metastaziraju i uništavaju ljudski organizam !

Ova manifestacija ima za cilj da nam ukaže, da je moguće ljude zameniti mašinama - robotima ( što u svetu funkcioniše več pola veka na njihovu i državnu korist ), koji/koje nisu zahtevne a izuzetno su poslušne i ne pričaju, pa samim tim ne tragaju za istinama svojih gazda .
No, nema teorije da će ikad pametne mašine da služe ovom stanovništvu ili ga odmene u korist njihovog dokoličarenja ili pak ostvarenja profita i tehničkog razvoja svih pa i gospodara života i smrti u nas !
Pre će ovo stanovništvo da služi njima , mašinama; ako se personalne postavke u sistemu neposrednog rukovođenja stanovništvom ( kapoi / goniči / krvoločne psine - zvane menadžment ajkule ) nekim čudom očoveče i odbiju poslušnost gospodarima života i smrti .
Dakle , kao što kaže anketa , većinsko stanovništvo se plaši robota i stoga biće još poslušnije i kao radna snaga sve jevtinjije -- da ih ne zamene za kineze ili pak nedaj bože bezdušne robote.

Pošalji "MOJA VEST DANA ili KINEZI MASOVNO DOLAZE !" na Facebook Pošalji "MOJA VEST DANA ili KINEZI MASOVNO DOLAZE !" na Google Pošalji "MOJA VEST DANA ili KINEZI MASOVNO DOLAZE !" na My Yahoo! Pošalji "MOJA VEST DANA ili KINEZI MASOVNO DOLAZE !" na Live Pošalji "MOJA VEST DANA ili KINEZI MASOVNO DOLAZE !" na MySpace Pošalji "MOJA VEST DANA ili KINEZI MASOVNO DOLAZE !" na Twitter Pošalji "MOJA VEST DANA ili KINEZI MASOVNO DOLAZE !" na Digg Pošalji "MOJA VEST DANA ili KINEZI MASOVNO DOLAZE !" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. orfej sa ibra (avatar)

  Lončaru, nas uvek neko "izradi". Da nam ne pošalju Terminatore..?
 2. 123loncar (avatar)
  ..ceo jedan vek istrebljivači / terminatori vršljaju međ nama i sa nama ..poodavno su nam iztrebili poštenje, čast i pravdu - sad nas rade kao žute mrave !
 3. 123loncar (avatar)
  ..visoko sofisticirani proizvodni sistemi pa i roboti potrebuju visoko obrazovanu i stručnu snagu u sveri održavanja i rukovanja takvim sistemima..takva radna snaga ima visok stepen ljudskosti i ličnog integriteta koji bi očas razgolitio naša vladare i njihove goniče - te organizovano sveopšti bunt i preuzimanje vlasti ...ovi sadašnji gospodari života i smrti, nemaju nameru da toliko rizikuju ... ostaćemo mi na nivou stare dobre lopate i korbača...takva nam je karma.. pogledajte šta ta tehnika može u zafrkanciji - odnosno kako se igraju softerski i hardverski inžinjeri ...kome oni trebaju ovde ?

 4. 123loncar (avatar)