Problem između unutarnjeg i spoljnog ja - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Demijurg

Problem između unutarnjeg i spoljnog ja

Oceni ovaj blog
Problem između unutarnjeg (sopstva) i spoljnog ja (ega) je u moći. Raspon je ogroman, skoro da ne poveruješ. Spoljnom ja (egu) dao si toliku moć, jer si se udaljilo od prvobitne ljubavi. Moć nastaje kad ne podnosis ljubav.

Kroz svaki otpor prema ljubavi, ljubav se udaljuje, miče direktno sa tvog puta, jer je nećeš, ali i pronalazi nove mogućnosti da te voli, jer bez nje ne možeš živeti. Ti misliš da možeš, ali ljubav zna da ne možeš.

Moć postaje kruta tvorevina, a ti uvaljen u iluziju da si ljubav otkačio sa vrata. Tako su nastale tvoje čakre, ili ostali energentski centri, koji služe raznoraznim kao svrhama. Čakre su rasparčana ljubav tvog sopstva, unutarnjeg ja, koje nikada nije prestalo da te voli. Ta Ljubav je pronalazila i pronalaziće raznorazne načine da uvek bude sa tobom.

Ne možeš bez nje. Delila se na raznorazne slojeve, zvukove i svetlo. Nikada te nije napuštala. Hteo ili ne hteo, od ljubavi ne možeš pobeći, ljubav te je rodila, i živi te, a ti slobodno i dalje beži od nje zatrpan u raznorazne borbe i iluzije svog spoljnog ja (ega).

Pošalji "Problem između unutarnjeg i spoljnog ja" na Facebook Pošalji "Problem između unutarnjeg i spoljnog ja" na Google Pošalji "Problem između unutarnjeg i spoljnog ja" na My Yahoo! Pošalji "Problem između unutarnjeg i spoljnog ja" na Live Pošalji "Problem između unutarnjeg i spoljnog ja" na MySpace Pošalji "Problem između unutarnjeg i spoljnog ja" na Twitter Pošalji "Problem između unutarnjeg i spoljnog ja" na Digg Pošalji "Problem između unutarnjeg i spoljnog ja" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari