Crnogorac i Olimpijada - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Crnogorac i Olimpijada

Oceni ovaj blog
Umro crnogorac ...


Setih se jednog starog dobrog vica, pa kako sam dokon, rekoh da ga bacim na
Blog. Ima mesto za viceve, pa i ako pobrišu, nema veze.
Stari cnogorac, vreme mu da mre, zove sina i snahu i kaže:
Kad umrem, da me sahranite o ono moje odijelo u kojem sam ratovao i medalju dobio. Ovi obećaju. Al’ matorom sumnjivo.
I napravi se on kao da je umro.
Medjutim snaha spopadne sina: Kud u to, znaš li da to vrijedi hiljade €, bolje da ga sahranimo u trenerku, a pare nam ionako trebaju.
Ovaj pristane. I počne snaha da ga žali:
Kuku nama tata, kud’ si to pošao?
A ovaj ustane:
Na Olimpijadu snaho, na Olimpijadu.
A i kud bi drugo u trenerku.

Pošalji "Crnogorac i Olimpijada" na Facebook Pošalji "Crnogorac i Olimpijada" na Google Pošalji "Crnogorac i Olimpijada" na My Yahoo! Pošalji "Crnogorac i Olimpijada" na Live Pošalji "Crnogorac i Olimpijada" na MySpace Pošalji "Crnogorac i Olimpijada" na Twitter Pošalji "Crnogorac i Olimpijada" na Digg Pošalji "Crnogorac i Olimpijada" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. 123loncar (avatar)
    ...lepo bogumi..no prokletinjo jedna , znaš li ti kad se crnogorc kupa, a jado ?....pa kad umre , sokole kukavni , kukala ti majka što te žena ostavi, sokole ... ( a ko velim , bolje žena , nego čoek iz dobre porodice - mišlja na onog što se sad paradira sa duginim bojama, junačina što šupak turčinu za dž daje --- e! ) ...dakle, crnogorac se jedared kupa, zapamti : kad umre ! Nećeš vljda da svaki dan tanji kožu sa svjetla obraza, kao sa guzeva što čini turčin - - --prokletinja avetna ... ima to kupanje da turaš u vic, pre onog sa olimpijadom .. kako znaš i umeš kupanje da turiš , neču veljo ovija izrod mlečićki - latinski da nam še smiju .. znaš !