BASARISANJE - 12 - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

BASARISANJE - 12

Oceni ovaj blog
Po Svetislavu :
" Diplomatematika

Opet ćemo o diplomatiji, cenjeni publikume, jer se nekome baš žuri u Moskvu, pa ne može da sačeka da našoj tamošnjoj ambasadorki, Jelici Kurjak "


http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/diplomatematika.881.html?news_id=247819

Po 123loncaru : leteće izmene i kiparska lova - oće reći :vlast ima celo vekovni kontinuitet u pljačkanju i zlostavljanju časnih i poštenih ljudi


Ako se pošteno stvar sagledava iz ugla aleksinačkih rudara , vlast ima celo vekovni kontinuitet u pljačkanju i zlostavljanju časnih i poštenih ljudi .Dakle , od onog čarapara , oficira one legionarske jedinice kojoj se pripisuju toliki genocidi u ime francuske republike, pa sve do današnjih dana i ovog šumadinca sa kragujevačkim i ko zna sve kakvim diplomama - triput presavijenih, pa umotanih u maramče i stavljenih pod jeleče na grudi , prosvetiteljsko spasilačke ( naravno po Jokićevim svetlostima pozornice - treba čitati tog čoveka ), žrtve smo sopstvene države.
A ovo sa njenom ekselencijom ; pa to je leteća personalna izmena ! Znate ono u hokeju ; kad ekipa gubi izvrši se leteća izmena cele postavke usred igre -- kao ono , e sad smo vaspostavili pobeničko dobitnički tim !
Pa tako je i vaša malenkost utrčala na Kipar - kad ono beše vlast onaj što je podvlačio crtu na zatečeno kriminalno stanje, sa ortakom koji je sve to legalizovao ( onaj sveznajući ustavo tvoritelj o kome često se ovde piskara sa velikim simpatijama ).
Za mene je ovde daleko važnija ona brza kiparska izmena, kad sam se ponadao povraćaju pokradenog / otetog / opljačkanog krvavo stečenog DM novca ! I pitah se zašto se po tom pitnju ništa ne učini ; nego ona lopina od "ekonomske destrukcije" uze kroz poreze od mene da vrati meni , pa se posle još hvali kako je vratio oteto!
A ono ništa ne bi od svega toga jer se po kiparskoj rivijeri zevzečilo , šenlučilo i praznoslovilo .
Tja , koja sam ti ja njakalica ; koliko puta sam sam sebe namagarčio .
Tja !

Pošalji "BASARISANJE - 12" na Facebook Pošalji "BASARISANJE - 12" na Google Pošalji "BASARISANJE - 12" na My Yahoo! Pošalji "BASARISANJE - 12" na Live Pošalji "BASARISANJE - 12" na MySpace Pošalji "BASARISANJE - 12" na Twitter Pošalji "BASARISANJE - 12" na Digg Pošalji "BASARISANJE - 12" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. EnjoytheSilence (avatar)
  Kontinuitet je cinjenica, cak su i metode iste. Samo je narod gluplji pa mu sve deluje sofisticirano i apstraktno, perfektno smuljano ili nekaznjivo. Jos se i nekakav imunitet upetljao.
  I sto je najgori poraz, nekada je sistem kontrolisao sam sebe, gotovo beskorisno- narod je imao primedbe, javno kritikovao neefikasnost a sistem ga je jedino represijom mogao "urazumiti". A onda je sistem prepoznao potencijal u izboru da ga narod kaznjava. I sad im je jos bolje, ovako sludjen narod nije u stanju sabrati 2 i 2 , kamoli nesto drugo.
  Pozdrav
 2. orfej sa ibra (avatar)

  A nisi zaboravio na ovu predsednicu Upravnog odbora.._
 3. 123loncar (avatar)
  ..ma kako da zaboravim kiparskog čuvara mafijaške blagajne... ona je savremeni tvorac manastira na svetoj grčkoj zemlji... tamo je Stefan Nemanja ulagerovao svo blago opljačkano pa i zarađeno kad je činodejstvovao kao pretor-veliki župan u ime konstantinopoljskog vasileusa i njegove vlade..tamo još uvek ima ulagerovanog srebra u polugama iz njegovog doba ... tako da taman posla zaboravim monahinju borku koja je tihovala i tuđinovala na kipru ; naravno sa miljardama DM ..nego ovde natrčah na nešto meni dosta važno, te očekivao sam da čitaoci uoče ... reč je o komentaru jedne gospođe, koja Basari govori mnogo više od mog kalimerisanja...pokušaću to da izdvojim i istaknem u novom tekstu...to je čini mi se, korenita stvar !