MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI - 4 - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI - 4

Oceni ovaj blog
" Foliranti i foliranti na kvadrat

Karikaturista Marko Somborac „naslikao“ vlast i opoziciju, veselu družinu vrlih momaka. I kaže Toma koji predsedava: „Okupio sam vas da napravimo konsenzus oko predloga za rešenje Kosova“. A Čeda iz ćoška pita: „Mislite, kako da se rešimo Kosova.“ "

http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/foliranti_i_foliranti_na_kvadrat.891.html?news_id=247532

" Zašto se to dešava? Zato što Srbija nije uređena država " -- e ovo pitanje i ovaj odgovor zajedno su tek manipulativna folirancija, na kub !
Pa očigledna je istina, da mi imamo vlast u kontinuitetu ceo jedan vek , takvih karakternih svojstava, kod koje ubice nasleđuju ubijene ; gde su žrtve nezaštićene od vlasti, koja njihove ubice odlikuje i imanja ubijenih im deli ; gde svaka varoš ima masovne grobnice koje naliva betonom kupljenim od otetog novca potomaka tih istih žrtava ; gde se neznalicama i ponavljačima dele diplome i titule za glupost , pokvarenost i podlost ; gde beščašće nosi ordenje --- dakle , gde pokvarenost , neljudskost i zločin stoluju .
Konačno od ovakve vlasti ne treba tražiti uređivanje države ; jer ona je zaista uređuje po svojim karakternim svojstvima - nju kao takvu treba kao parazitske biljke sa iamanja izkoreniti.
A ko će to iskorenjivanje izvesti ?
Pa stanovništvo pobogu !
Ali ono , većinsko stanovništvo potrebuje ovakvu vlast ceo jedan vek ! Ono je bira ! Takva vlast mu pruža mogućnost da se okoristi i razvije do maksimuma svoje karakterne osobine i udovolji njihovim svojstvima i zahtevima .
Pa kako se menja takvo ništavno stanovništvo, koje forsira takvu vlast ? Prosvetiteljskim radom !
A prosvetitelji odraslih su : novinari !
I tusmo !
Naše novinarstvo nije istraživačko , vaspitno prosvetiteljsko ! Ono je manipulativno zaglupljivačka udruga , koja se urotila protivu časti , poštenja , duhovnosti sopstvenog stanovništva ! Zajedno sa vladarima ono uništava / genocidira svaku mogućnost prosvetljenja glasačke većinske mašinerije !
Žalosno , ali stvari tako stoje !
Dakle, kakvo stanovništvo takva i vlast !
To potvrđuju poslednji izbori !

Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI - 4" na Facebook Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI - 4" na Google Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI - 4" na My Yahoo! Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI - 4" na Live Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI - 4" na MySpace Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI - 4" na Twitter Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI - 4" na Digg Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI - 4" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. *pustinjakinja (avatar)
  Istina...
 2. skura58 (avatar)
 3. orfej sa ibra (avatar)
  Konačno od ovakve vlasti ne treba tražiti uređivanje države ; jer ona je zaista uređuje po svojim karakternim svojstvima - nju kao takvu treba kao parazitske biljke sa iamanja izkoreniti.

  Ali, ovaj naš narod ne može da iznedri drugačiju vlast... ona je izašla iz naroda. Jedino da proglasimo moratorijum i dovedemo nekog stranca - prinudnog upravnika i umesto referendumskog pitanja otvorimo stečajni postupak... valjda će silni poverioci da nam oproste svoja potraživanja...ili konačno naprave te regione...onda će svaki region biti ravnopravni član EU... a Srbija obično trkalište niz Veliku i Južnu Moravu, kao za vreme krstaških ratova...

  P.S. Nisam siguran da baš sve ovako mislim...