BASARISANJE - 10 - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

BASARISANJE - 10

Oceni ovaj blog
"Duh nenasilja

Čim se približi oktobar, mesec u kome se (ponekad, kad se stekne „politička volja“) održava Parada ponosa, u Srbiji se žestoko zakuva, a heteroseksualna, patriotska krv naprosto proključa. "


http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/duh_nenasilja.881.html?news_id=247575

Niko tad ne pita za silna poskupljenja ! Mnogo smo jaki ; ori se na sve strane ! Srbija ...Srbija !

Nije to novina ; rekao bih !

Pendreci ovde rade poodavno ; a beščašća, ništavnosti i zverstava je na pretek- još od 1903.. Zapravo ovo drugo paradira i maršira , a ovo prvo ga čuva i ustoličuje -- tako da nisi i ti nam potreban kao policajski ministar . Koske su nam poodavno pendrecima ispremeštane , ne treba i da nam se lome . A obrazdžije ili oni drugi, nek se na igralištima posle kiše sa dugašima šoraju do mile volje .
Nama je dovoljno je što sa kiprskih blagajni vratiše se one pare, što ih tamo čuvaše slobisti sa današnjim predsednikom vlade uz svesrdnu pomoć sadašnjeg i bivših nam predsednika republike ; naravno uz sve počitovane diplomatske persone .
Nego rekao bih, da sve novinarčine hoće taj batinaški duel kao iz nekog inata - pa još sve to danima da traje ( ta frka i tututma ) , kako bi mafijaši sa uljem i šećerom opljačkali stanovništvo - a taman vlada i ministar policajski počeli da vataju konce ; onako baš lepo !
Dakle, koliko vidim, svi skriveno i iz potaje lobiraju za taj mafijaški prehrambeni klan ; pa zaočekivati je da uskoro zejtin , šećer , meso , hleb i slične namernice dostignu status kašmirskog belog praška .
A ako onaj što voli srbiju posle rusije , kaže ovom što voli srbiju pre rusije ( a naravno G-din Dodik to odobri i ordenom upečati ) da tako stvar ostane iz njihove ljubavi prema gladnoj i vitalnoj ovoj našoj materi - on će u popečiteljstvima to i da verifikuje; legalizuje ! Posle džaba kuknjava !
Zato ne lobiraj za prehrambenu mafiju i ne muti vodu , već pusti policajnog nek stvari sredi za gladna usta !Onako kako to uvek rade slobisti uz koordinaciju recikliranih šešeljevaca i utvrđenih evropejaca čuvenih demokrata !

Pošalji "BASARISANJE - 10" na Facebook Pošalji "BASARISANJE - 10" na Google Pošalji "BASARISANJE - 10" na My Yahoo! Pošalji "BASARISANJE - 10" na Live Pošalji "BASARISANJE - 10" na MySpace Pošalji "BASARISANJE - 10" na Twitter Pošalji "BASARISANJE - 10" na Digg Pošalji "BASARISANJE - 10" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari