MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI - 2 - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI - 2

Oceni ovaj blog
komentar na tekst Željka Cvijanovića : SLUČAJ KOLAREVIĆ ILI ODGOVOR BORISU TADIĆU

http://www.standard.rs/zeljko-cvijanovic-slucaj-kolarevic-ili-odgovor-borisu-tadicu.html

Poštovani,
ovo je sve već viđeno u državi političkih razbojnika koji imaju kontinuiranu vlast ceo jedan vek ; zato i ne vidim čemu tolika frka, kad su ovakvi dijalozi daleko - pristojno daleko od obračuna ; makar i kulturnog ! Mislim duhovnog !
Nit je Kolarac napao tadizam , nit je tadizam napao duhovnog vožda istinoljubivog ; nit je svako na svoj nači stao u odbranu časti, poštenja - konačno istine koja bi možda zaustavila biološku propast ; koja je zaposela ovo stanovništvo i društveno biće .
To što je samozvani duhovni vožd, ovlaš dotakao nečije astrougarsko konjušarsko poreklo, a tuđe sakrio ? ; to što nas je selektivno podsetio na genocid od 1915 . do današnjih dana , a sakrio sve one zlikovačko genocidne radnje od 1903. - koje je vršio karađorđevizam i jugoslovenština sa saborcima svih fela ?; to što međ glumcima vidi kulturno ; bolje rečeno duhovno zlo ,a međ recikliranim političkim kriminalcima se klanja i puzi ---- sve je to već viđeno . A mogu da kažem , da ova prepirka sa autorskim mišljenjima, neće dosegnuti razmere kao ona sa stojkom i pavlom ; koja je iznedrila memorandum i vladavinu slobizma .
Dakle, ni pod razno neće doći unutar vladajuće koalicije do preraspodele personalnih postavki na oligarhijskim foteljama , tako da ova odbrana pomalo liči na dodvorivanje ili kao što stoji zapisano - odgovor sujete. Pa ako je to odgovor sujetnog zanemarenog i zapostavljenog čoveka , onda je to problem dubljeg poriva koji se zove gladna vlastoljubivost ! A , ako je ovo poslednje upitanju - onda je pomalo beznadežno, jer zasigurno neće bota da izazove pometnju i personalne promene u tek izvaganoj i uravnoteženoj vlastoljubivosti koalicione ajdučke skupine.
Dakle - Dačić, Toma , Vučić , Dinkić , Krkobabić i sva današnja pozicija sa džumle opozicijom - pride akademija i sve religijske samopostavljene glavešine sa sveštenstvom ; kao i svi slobodni , nezavisni i zavisni intelektualci sa kulturno umetničkom felom ; i još da dodam one borce za ljudska i životinjska prava i prava LGB populacije koja nosi ljudsku kožu na hemijsko čišćenje na adi ciganliji - dakle , svi oni neće ni reč prozboriti niti dan života potrošiti da rasvetle ; objave ; obznane i osude jednovekovne zločine nad podunavsko - šumadijsko moravskim stanovništvom ! A milioni kubika betona revnosno će svi zdušno bez razmirica prolivati na masovne grobnice, da što dublje potone u zaborav genocid nad sopstvenim stanovništvom .
I kakav se ovde kulturni ustanak brani, koji baca maglu nad ovim zločinima?!

Sve je ovo manipulacija i zavera protivu istine, časti i pravičnosti .
Kad su upitanju masovne grobnice po srbiji , svaka vlast je u kontinuitetu bezčasna i ništačka sa celom svojom pozicijom i opozicijom, koja je objedinjena kroz razbojničeke institucije ceo jedan vek !

Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI - 2" na Facebook Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI - 2" na Google Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI - 2" na My Yahoo! Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI - 2" na Live Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI - 2" na MySpace Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI - 2" na Twitter Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI - 2" na Digg Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI - 2" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. hakim bej (avatar)
  Bojim se da radis pogresnu stvar.
  Kada negde spazis g0vno, bilo sveze ili g0vno iz nekog prethodnog mandata, treba da ga zaobidjes, ignorises, ostavis muvama da se pocaste, i gledas kako ga nadolazeca kisa spira...

  Ako ga zgazis, ono ce se jos rasiriti, postati mnogo vece, smrdece jace, a uz to rizikujes da i sebe isflekas.

  Ostavi ih muvama i stihiji. Ne zavredjuju paznju, i nece od kritike postati bolji.
  G0vna ne treba gaziti.
 2. 123loncar (avatar)
  ...verovatno si upravu...