UTISCI ili MALO MORGEN - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

UTISCI ili MALO MORGEN

Oceni ovaj blog
"Vlast da počne da hapsi svoje ljude ako hoće da EU ozbiljno shvati Srbiju"

" pitanje :
S kakvim utiscima odlazite iz Beograda?

odgovor :

U Srbiji izgleda kao da postoje dve države, jedna je večita i namenjena eliti koja sve drži u svojim rukama, a druga je namenjena ogromnoj većini stanovništva, i to nije održivo."


http://www.danas.rs/danasrs/politika/vlast_da_pocne_da_hapsi_svoje_ljude_ako_hoce_da_eu_ozbiljno_shvati_srbiju.56.html?news_id=246771

MALO MORGEN --ono čuveno slobističko ; doduše nije izgovoreno javno, ali je svud rasprostranjeno međ personalnim postavkama u vladajućoj koaliciji ,a i međ opozicionim članovima partija.
Međ ovim drugima, još više - radi uroka !
Dakle, sveprisutno " malo morgen " opet je na sceni . Koliko vidim ima sveopštu narodnu izolacionističku podršku . Čak se tarži i snižavanje tonova.!?
Hoće " malo morgen " da diriguje - nikom drugom, već evropi --- toj staroj cifilističkoj kurvi ; kako ju je koliko juče nazivao naš dojučerašnji veliki vladika a današnji svetac . Verovatno zato što bi se mi odali životu, pa bi zanemarili ta njegova punjenja " nebesne srbije ". Ovako sa uvredama uz ignoranciju; uz kriminal, razbojništvo , ratno profiterstvo i sa genocidnim radnjama nad sopstvenim stanovništvom ; pa sa izolacijom , sankcijama i bombardovanjem - hteli ne hteli , mi iz te većinske srbije umiraćemo kao zečevi u sezoni lova na lovačkom kraljevskom imanju . Hoću reći, nasilno punićemo tu svetog vladike tvorevinu, nebesnu srbiju --- ma gde ona na nebesima bila .
E u toj nebesnoj našoj naseobini, više nema morgen ! Ko tu skonča , završio je za vjek vjekova .
Ma ko zna , možda je to i spasenje za mnoge iz ove i ovakve srbije kojom srpština ( mislim kriminal i prostačka kriminalna pamet - zvana " malo morgen " ) zaposeda sve - svaki kutak i trenutak !

Pošalji "UTISCI ili MALO MORGEN" na Facebook Pošalji "UTISCI ili MALO MORGEN" na Google Pošalji "UTISCI ili MALO MORGEN" na My Yahoo! Pošalji "UTISCI ili MALO MORGEN" na Live Pošalji "UTISCI ili MALO MORGEN" na MySpace Pošalji "UTISCI ili MALO MORGEN" na Twitter Pošalji "UTISCI ili MALO MORGEN" na Digg Pošalji "UTISCI ili MALO MORGEN" na del.icio.us

Ažurirano 02.09.2012. u 11:16, autor: 123loncar

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. iamblond (avatar)
  2. skura58 (avatar)
    Pozdrav
  3. 123loncar (avatar)
    Molim lepo .