BASARISANJE - 6 - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

BASARISANJE - 6

Oceni ovaj blog
" Dragi gospodine Kacin, u Srbiji se na vlast dolazi i na vlasti ostaje (gotovo po svaku cenu) upravo zato da vlast ne bi hapsila svoje ljude, a da bi pohapsila što više ljudi iz prethodne vlasti, što uopšte ne bi bilo loše, ali što se nikada ne događa zbog jedne nezgodne kvake. "

http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/au_eu.881.html?news_id=246805


Strašno je to kad istinu o nekoj kriminalnoj radnji u ulici saznaš od kriminalca ; koji eto pripada suprotnom taboru, koji u tom slučaju ni luk jeo nit mirisao - samo prste lizao ili vatao zazubice .
A još je strašnije kad taj pričljivi kriminalac saopšti, da istinu govori zato što je doživeo prosvetljenje.
A nema grđe stvari od te , kad ulica prosvetljenog kriminalca počne da sluša i uvažava; pa ga prihvati i stavi pod sopstvenu zaštitu; a nakon toga , posle svega dovede na vlast - da se bori protivu sve veće najezde kriminalaca u tu ulicu.
A totalna je propast, kad u sredstvima za obrazovanje odraslih ( kako je hitler svojevremeno nazivao novine , a pisače u novinama video kao opšte narodne učitelje ), čitaš tekstove prosvetljenog pripadnika iz neke kriminalne grupe ( svejedno bivše ili sadašnje ), koja hara ili je do juče harala tom istom ulicom. To su poslednja vremena !
Naravno, tad si izložen ironiji tog narodnog učitelja i obesti njegovog uma ! Tad je za tebe poodavno kasno !

Pošalji "BASARISANJE - 6" na Facebook Pošalji "BASARISANJE - 6" na Google Pošalji "BASARISANJE - 6" na My Yahoo! Pošalji "BASARISANJE - 6" na Live Pošalji "BASARISANJE - 6" na MySpace Pošalji "BASARISANJE - 6" na Twitter Pošalji "BASARISANJE - 6" na Digg Pošalji "BASARISANJE - 6" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari