BASARISANJE - 5 - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

BASARISANJE - 5

Oceni ovaj blog
http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/lominom_ulicom.881.html?news_id=246858
komentar:
profesor | 31/08/2012 23:28
" "Prokleta da si ulico Rige od Fere"!
zavapio je svojevremeno pesnik Brana Petrović (Nije Crnčević).
A ja dodajem i Balkanska i Lomina ulico!"

Kiki | 31/08/2012 23:22
"Odavno ja to podozrevam i naslućujem, a danas sam se i uverio.
Ova kolumna je, bre, jedan zavičajni klub!
U toj kakofoniji dijalekata, lokalizama i provincijalizama, jedan Beograđanin se u svojoj rođenoj kući oseća izopćenim."

Možete slobodno "cenjeni publikume beogradski" da proklinjete sve ulice beogradske , jer u njima ne žive danas beograđani !? Njih revnosno istrebiše karađorđevići , komunisti ; kao i njihovi potomci sa sledbenicima, koji formiraše današnju demokratsku vladavinu. Možete da kunete te zavičajne klubove koje osnovaše potomci čobana i svinjara; te kao rukopoloženi cenjeni književnici, vilozofi i akademcidanas nam tvore i kroje svu državnu pamet.
Samo nam je to i ostalo- mislim na to proklinjanje i kletve; kad nismo časno im sudili i ljudski presudili te 1903., kad su po tim beogradskim ulicama krvavih ruku i očiju orgijali a posle sve to zakonodavno ustanovili.
E sad kusamo svo zlo koje nam dolazi iz tih beogradskih ulica još od tih dana.
A još je čarapar te kombne godine rekao : " njihovo zlo nama dobro donosi ... i dok bude bilo tako , živećemo kao rimski bogovi na zemlji " .
Dakle, proklinjite i kunite ako će vam jaram i robijanje biti lakše i podnošljivije ! To vam dođe kao ventil rasterećenja . Sve dok kunete i proklinjete robijaćete tim zavičajcima, pa i njegovoj eksekselenciji i njegovoj familiji ! Zato i postoje ovakvi tekstovi - da se rasteretimo i ponizno nastavimo da služimo ništacima bez pobune i ljudskog dostojanstva !

"HAARP-barajevo-apokalipsa | 31/08/2012 19:06
Meštani Barajeva u panici zbog američkih HAARP antena. 12 oktobra najjače zračenje, niko ne zna kakve posledice će ostaviti po nas i našu decu!!!!!!!!! Uz dozvolu države Srbije. DA LI SMO KOLEKTIVNO OSUĐENI NA SMRT ZRAČENJEM?????DRŽAVA SRBIJA NAS JE PRODALA, I NIKO NIŠTA. AMERIKA nije kriva, oni rade u svom interesu, ali NAŠI - KOGA SU PITALI da nas pobiju. Hoće li cenjeni kolumnista ili Danas ili IKO napisati reč o ovome."

Pošalji "BASARISANJE - 5" na Facebook Pošalji "BASARISANJE - 5" na Google Pošalji "BASARISANJE - 5" na My Yahoo! Pošalji "BASARISANJE - 5" na Live Pošalji "BASARISANJE - 5" na MySpace Pošalji "BASARISANJE - 5" na Twitter Pošalji "BASARISANJE - 5" na Digg Pošalji "BASARISANJE - 5" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Tol (avatar)
  I, šta da kažem? Drug tradicionalno nezadovoljan, frustriran, a ni ja ni za dlaku nisam bolji. Umesto kafe na koju smo krenuli, pijemo viljamovku i, iskren da budem, nemamo bogzna šta reći jedan drugom. Verovatno sav cenjeni publikum zna taj osećaj: dva tri kurtoazna pitanja, pa muk. Tako bi bilo i sa mojom malenkošću i sa mojim drugom da drug, na Crven Ban, nije tog dana prošao Lominom ulicom.
  Tako mi je sonorno i rekao: prođoh danas Lominom ulicom. Lepo, rekoh, je li se Lomina ulica izgradila? Kako stoje stvari sa petogodišnjim planom? Ima li ringišpila? Radi li mesna zajednica. Ništa me ne pitaj, reče mi potišteni drug, nikada nisam bio bliže sunovratu u mrak tvojih perverznih ideja. Što, brate slatki, šta ja imam sa Lominom ulicom, jedva da znam gde se i nalazi. A moj će ti drug: znaš li ti da su Lominoj stanovali. Živeli i radili Gavrilo Princip, Milovan Glišić i Anica Savić Rebac, a da u Lominoj ulici nema nijedne spomen-pločice da srpsku unost podsete na neke velikane. Znam, rekoh, zajebali nas Vatikan, Brisel i Kominterna. I tako će ostati vo vjeki vjekov.
  eh moj Lončaru, kao da živiš iza moje "kožne odeće"
  ovo nas "basarisanje" poistovećuje..klonira
  ..uz jutarnju kafu, listanje (kao kada se soli) nepregleda očitog, zloslutnog.
  .a poslednja strana - glazura-ON sa svojim dnevnim recidivima..