Anđelina Džoli snima rimejk filma ”Boj na Kosovu” - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

mile39

Anđelina Džoli snima rimejk filma ”Boj na Kosovu”

Oceni ovaj blog
Anđelina Džoli snima rimejk filma ”Boj na Kosovu”


Poslije svog rediteljskog prvenca, filma ”U zemlji krvi i meda” Anđelina Džoli odlučila je da napravi rimejk filma ”Boj na Kosovu”.

Inspirisana srpskim narodom kao monstruoznom rasom, koja joj može biti inspiracija za pravljenje filmova do kraja života, Anđelina je došla na ideju da napravi rimejk ovog starog srpskog filma, koji govori o tome kako je 1389. godine srpska vojska pod vodstvom cara Lazara napravila pokolj nad nedužnim osmanlijama, koji su se u to vrijeme slučajno zadesili na Kosovu, tačnije na Kosovu Polju oko 5 km sjeverozapadno od Prištine.
„Ne mogu da preciziram do kada će film biti završen, kada pogledam stari film moći ću preciznije da prognoziram. Mislim da će poslije ovog filma svijetu biti jasnija slika o Srbima.
Na insertima starog filma vidjela sam takve zločine, rasjecanje stomaka, odsjecanje glava i ruku kao i davljenje užadima, zaista Srbi su spremni na sve”, izjavila je Anđelina i dodala je kako joj nije jasno da je tada Amerika ravnodušno posmatrala ova dešavanja na Balkanu.


Objavio BalkanTajms.com, a ja nisam mogao da odolim da ovo ne podelim sa vama!

Pošalji "Anđelina Džoli snima rimejk filma ”Boj na Kosovu”" na Facebook Pošalji "Anđelina Džoli snima rimejk filma ”Boj na Kosovu”" na Google Pošalji "Anđelina Džoli snima rimejk filma ”Boj na Kosovu”" na My Yahoo! Pošalji "Anđelina Džoli snima rimejk filma ”Boj na Kosovu”" na Live Pošalji "Anđelina Džoli snima rimejk filma ”Boj na Kosovu”" na MySpace Pošalji "Anđelina Džoli snima rimejk filma ”Boj na Kosovu”" na Twitter Pošalji "Anđelina Džoli snima rimejk filma ”Boj na Kosovu”" na Digg Pošalji "Anđelina Džoli snima rimejk filma ”Boj na Kosovu”" na del.icio.us

Ažurirano 24.08.2012. u 12:09, autor: mile39

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. djurdja5 (avatar)
  Nigde nisam našla u stranoj štampi o tome,
  osim jedan revolt za izjave upućene srbima:

  EMIR KUSTURICA ODGOVARA NA PROZIVKE ANĐELINE DŽOLI

  Kusta uzvraća udarac: Anđo, snimiću film o žrtvama u Iraku

  Bumerang: Iziritiran izjavama dive da bi Srbi trebalo da snime film o srpskim žrtvama, reditelj uzvraća da će se baviti žrtvama američke vojske na Bliskom istoku.
 2. skura58 (avatar)
  Mile39 Bravo za komentar

  Da dodam:
  Scenario:
  Dobri i fini turci hoće da osvoje Kosovo
  da bi doneli prosperitet i sreću.

  U savremenom dobu ti turci su ameri.
  Ažurirano 28.08.2012. u 23:43, autor: skura58