IP video nadzor i upravljanje rizicima - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Video Nadzor

IP video nadzor i upravljanje rizicima

Oceni ovaj blog
[B]IP video nadzor i upravljanje rizicima[/B]

U poslednjih nekoliko godina upravljanje rizikom je dobilo na značaju i sada predstavlja jedan od osnovnih elemenata planiranja poslovnih procesa.

Mogućnost korišćenja IP [URL="http://videonadzor.wordpress.com/2008/09/02/koriscenje-ip-video-nadzora-u-poslovne-svrhe/"]video nadzora[/URL] kao oruđa da se unapredi upravljanje rizikom podstaklo je razvojog novog software-a koji ističe ove funkcije. Sa analitikom videa više nije neophodno da neka osoba gleda ili pregleda arhivirani video materijal da bi identifikovali potencijalne pretnje za bezbednost ili propuste.

Napredne analize videa mogu se koristiti da bi se označili događaji ili situacije toliko različite poput ostavljeno svetlo na stepeništu, voda ostavljena da teče u kupatilu ili poplava u podrumu.

Bežične mreže i mobilne tehnologije pružaju nam mogućnost da uživo pratimo video strim na svom računaru ili mobilnom telefonu na bilo kom mestu, kako bi mogli da reagujemo brzo i da bi mogli da osiguramo siguran i bezbedan nastavak poslovnih procesa u preduzeću.

Pošalji "IP video nadzor i upravljanje rizicima" na Facebook Pošalji "IP video nadzor i upravljanje rizicima" na Google Pošalji "IP video nadzor i upravljanje rizicima" na My Yahoo! Pošalji "IP video nadzor i upravljanje rizicima" na Live Pošalji "IP video nadzor i upravljanje rizicima" na MySpace Pošalji "IP video nadzor i upravljanje rizicima" na Twitter Pošalji "IP video nadzor i upravljanje rizicima" na Digg Pošalji "IP video nadzor i upravljanje rizicima" na del.icio.us

Ažurirano 03.09.2008. u 00:52, autor: Miroslav Kovac

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. crvene cipele (avatar)
  ...i onda sve preraste u opštu paranoju...
  Moj sused je prvo kupio ogromnog opasnog psa,pa je sagradio visoku ogradu,onda je napravio šijke na ogradi,posle je nstalirao kamere na banderama ispred kuće,hteo je jednu da postavi i na naš krov...
  Ažurirano 04.09.2008. u 07:54, autor: crvene cipele
 2. Miroslav Kovac (avatar)
  Slušaj, bolje na krov nego u spavaću sobu :)
  U principu video nadzor je dobra stvar koja može da nam olakša život i uštedi pare ako se koristi u razumnim granicama i u razumne svrhe. Uostalom, tako ti je sa svim ostalim stvarima.