crtica - nuber jedan - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

crtica - nuber jedan

Oceni ovaj blog
---------------
Odjednom metež po hodnicima pritvorske jedinice.Paviljon ključa ! Osoblje na sve strane. Lete čuvari , lekari i bog te pita ko sve ne učestvovao u tome.
Kako je halabuka nastala , tako nekako i nesta.
Posle, tamo pri zori ; čuvari sa medicinskim osobljem obišli sve pritvorenike i raspitivali se za zdravlje ; nudili sredstva za umirenje i tako to. Iz tih poseta saznadosmo, da centralna ličnost ratno zločinačkog zatvora, umalo nije osoblju utekla izdahnuvši na ruke.
Sutradan, obavestio nas sekretarijat, da je zatvorska zvezda živa i zdrava zahvaljujući brzoj akciji zatvorskog osoblja . Naravno , stručna intervencija univerzitetske bolnice glavnog holandskog grada podrazumeva se. Bilo je tu još hvale na račun nekih eminentnih profesora iz EU, koji su brzo došli i blagovremenostavili sebe na raspolaganje i pomogli doktorima univerzitetske bolnice.
Smešno ! Zaista smešno !
Kako šta smešno ?
Pa ovaj slučaj je smešan . Ceo celtat je smešan do suza !
Da osta tamo, po kasabama balkanskim da se skriva kao neka velika junačina , ispod babskih smrdljivih skuta - noćas bi skončao bez traga i glasa. Ko nekakvo pseto ; bezimena skitnica - šta li ?
Ovako, pokloniše mu njegovi neprijatelji još jedan život. Kakav takav ! Niko na samrti ne odbacuje život - bilo kakav !
Velim, zaista smešno do bola.!
Kakav zločinac !? Srećković ! Samo srećkovićima neprijatelji poklanjaju život !

--------

Pošalji "crtica - nuber jedan" na Facebook Pošalji "crtica - nuber jedan" na Google Pošalji "crtica - nuber jedan" na My Yahoo! Pošalji "crtica - nuber jedan" na Live Pošalji "crtica - nuber jedan" na MySpace Pošalji "crtica - nuber jedan" na Twitter Pošalji "crtica - nuber jedan" na Digg Pošalji "crtica - nuber jedan" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Tol (avatar)
    tvoje iskustvo? ne prepoznajem tekst
  2. 123loncar (avatar)
    ...čitaj dalje ....crtica za crticom ...život je i ovako i onako prepun crtica - zar ne ?