Kruh naš svagdašnji....istina malog običnog hrvatskog čovjeka... - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

iamblond

Kruh naš svagdašnji....istina malog običnog hrvatskog čovjeka...

Oceni ovaj blog
Nemam puno što za dodati...ovo je moja stvarnost...java koju živim svaki dan...kao i ostali moji narodnjaci...a zašto ovo stavljam na blog...ma jednostavno je...u našoj regiji ex -yu, širi se ogromna laž kako je u Hrvatskoj život med i mlijeko, kako smo mi Hrvati nezahvalan narod....pa pročitajte dragi prijatelji....ovo je naš život u Hrvatskoj....i ja koja sam rođena ovdje, moram vam priznati da onako svakodnevno pregledavam koje kakve internetske stranice u potrazi za nekim novim domom..negdje, bilo gdje vani...čak i van Evrope....jer ovaj kruh naš svagdašnji je teško jestiv...plijesniv...i tvrd....a novaca za stomatologa baš i nema svatko....a i stvara teške želučane probleme....od plijesni...

Tako je Bloger Krule, koji je široj javnosti najpoznatiji kao autor sada već legendarnih 'topničkih dnevnika' koji su do suza nasmijavali čitavu Lijepu našu prije nekoliko godina, bez dlake na jeziku napisao 'pismo zahvale' hrvatskim političarima, u kojem se 'zahvalio' istima zbog svih stvari koje su uspjeli napraviti za 'dobrobit' Hrvatske u zadnjih 20 godina.
>> Bloger Krule izdao svoju prvu knjigu 'Obrana i zaštita od gluposti'!
Iako je Krule pismo zahvale napisao još krajem svibnja, pismo je postalo viralno i kao što ćete vidjeti nakon što ga pročitate, nije nimalo izgubilo na aktualnosti, nego baš naprotiv. Donosimo vam dio pisma:
'Dragi moji političari,
Uz životni standard kakav konzumiram, a vi mi ga pripremiste, ja stvarno ne znam koliko ću dugo živjeti pa evo odlučih da vam napišem pismo zahvale, kako ne bi bilo da vam nikad ništa konkretno ne napisah i ne rekoh.
Bez obzira kojoj političkoj stranci pripadate, oporbi ili vladajućim, želim vam se zahvaliti što ste od jedne jake, industrijske, poljoprivredne, turističke zemlje...moje domovine Hrvatske...u samo 20 i kusur godina uspjeli napraviti, što bi narod reko – 'Go k****'.
Od žitne Slavonije ste uspjeli napraviti ledinu...'nogometno igralište'... na kom 'utakmica' nije odigrana već 20 godina pa je korov preuzeo i naš i protivnički šesnaesterac zajedno sa centrom. Mora da ste ponosni na to? - čestitam vam!

Krule je nedavno izdao svoju prvu knjigu 'Obrana i zaštita od gluposti' (Promo fgotografija Krule)
Čestitam vam i na tom što ste uspjeli sj**** drvnu industriju kraj živih šuma Gorskog Kotara i Like pa sad drvene stolice koje su napravljene od našeg drva kupujemo od Talijana...jer eto...oni to mogu a mi ne.
Čestitam vam i na tom što ste od svjetski poznate hrvatske brodogradnje napravili to da nas čisto veseli kad brodogradilište '3. Maj' sklopi ugovor u vrijednosti 800 dolara pa radimo kanue za somalijske naručitelje. Ponosim se s vama. Čestitam, uspjeli ste!

Ponosim se sa vama, kada mi prijatelj...visoko obrazovan i stručnjak u svom poslu govori: - Stari, možda sam si uspio riješiti Kanadu! Mogu samo reći da ukoliko moj prijatelj i ode, Kanada će biti jedna sretnija zemlja. A vi? Ne brinite se, tu sam ja da se ponosim vama.
...
Ponosim se ja sa vama i kad je u pitanju mladi hrvatski čovjek koji je tek izašao iz srednje škole jer osim što ništa ne zna raditi nigdje nema priliku i naučiti. To ste mu sredili vi. Bože kako vas volim i ponosim se sa vama.
Najmanje 100 afera ste proizveli čija se materijalna šteta mjeri u MILIJARDAMA EURA koje ste sebi slili na razno razne bankovne račune Kajmanskog otočja i Ekvatorijalne je**** Gvineje čiji direktor banke ni ne zna da postoji Hrvatska, ali zna da postojite vi. Čestitam...i naravno...ponosim se vama.

Čestitam vam i na ulasku u Europsku Uniju čije sam i sam standarde prigrlio odmah, pa sad dok cijela Europa spava, ja u 10 navečer palim veš mašinu kako bi oprao veš po jeftinijoj tarifi struje čiju ste cijenu formirali ka da je ista 3 puta opasala Zemlju pa tek onda došla u moju veš mašinu', napisao je između ostalog Krule na Blog.hr-u, a čitavo 'pismo zahvale' hrvatskim političarima jednog od naših najpoznatijih blogera možete pročitati OVDJE!
BLOGER KRULE pravim imenom Jadranko Hodak, autor knjige "obrana i zaštita od gluposti"

Pošalji "Kruh naš svagdašnji....istina malog običnog hrvatskog čovjeka..." na Facebook Pošalji "Kruh naš svagdašnji....istina malog običnog hrvatskog čovjeka..." na Google Pošalji "Kruh naš svagdašnji....istina malog običnog hrvatskog čovjeka..." na My Yahoo! Pošalji "Kruh naš svagdašnji....istina malog običnog hrvatskog čovjeka..." na Live Pošalji "Kruh naš svagdašnji....istina malog običnog hrvatskog čovjeka..." na MySpace Pošalji "Kruh naš svagdašnji....istina malog običnog hrvatskog čovjeka..." na Twitter Pošalji "Kruh naš svagdašnji....istina malog običnog hrvatskog čovjeka..." na Digg Pošalji "Kruh naš svagdašnji....istina malog običnog hrvatskog čovjeka..." na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. sirijus49 (avatar)
  Hahaha super ih je okrpio, a ni ovde nije bolje! Nadajmo se da će se nešto i promeniti!
 2. iamblond (avatar)
  slažem se sirijuse sa tobom......i više nego super....ali..kao i uvijek....i svugdje....samo bloger koji je podigao glas..mi ostali smo komentirali, like-li.....i ....pojeo vuk magare opet.....kako nama...tako i vama...
 3. zxy (avatar)
  a kod nas je ko u raju

 4. iamblond (avatar)
  HMMMM....ma ne...ne ne...nije....samo u Srbiji.....
 5. Astrica (avatar)