Hrvati su indijanci - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Hrvati su indijanci

Oceni ovaj blog
Hrvati su indijanci
ili
Indijanci su hrvati


Dopunjen prilog Djurdje 5

Akademski slikar Alfred Fredi Krupa tvrdi da poseduje nalaz da su Hrvati koji su kao doseljnici stigli u Ameriku u 16. veku pomešali sa indijanskim plemenom iz koje je nastala neobična rasa Koratan indijanci iz koje su zatim nastali Kroatani koji su se opet mešali sa drugim plemenima iz kojih je nastala rasa Melungeon, kojoj pripadaju Barak Obama, Abraham Linkoln, pokojni kralj roken rola Elvis Prisli.
Ovu šokantnu tezu izneo je karlovački akademski slikar plemićkog porekla Alfred Fredi Krupa koji je bio u dugogodišnjoj potrazi za svojim poreklom, a ovu tezu zasnovao je na nalazu koji je navodno dobio direktno iz SAD, piše zagrebački Jutarnji list.
Kako navodi ovaj mediji nalaz se temelji na 13 CODIS markera koji su korišteni u forenzičkoj genetici, koji koristi FBI, čime je kako je rekao došao do krunskog dokaza da su Hrvati učestvovali u kolonizaciji i naseljavanju Amerike u 16.veku.
Krupa priču započinje 1521. kada su Osmanlije harale Evropom i posle pada Beograda, iz Dubrovnika isplovila malena flota od dva broda krcata Hrvatima koji su se navodno iskrcali na obalama današnje Severne Karoline.

Analizu njegova DNK odradila je kompanija DNA Konsultants iz Feniksa koja je analizirala Krupino genetsko poreklo iz koga je utvrdila da u njemu postoje velike migracije gena evropskog i azijskog porekla, a na prvom mestu se nalazi Melugenska rasa.

Kako piše Jutarnji list njemu se pre nekoliko dana javio mobilnim telefonom Adam Eterovich istraživač i istoričar hrvatskog porekla koji živi u SAD i rekao mu da postoje dokazi koji ne mogu da se pobiju da među Melugenonima, neobičnom rasom nastalom mešanjem indijanskih domorodaca sa crnom i belom rasom postoji i hrvatski gen.

- Rekao mi je i da mu je žao što ta tema, veoma intrigantna i misteriozna i da ona nikada nije zaživela u Hrvatskoj, za razliku od drugih zemlja gde se naučnici upiru da bi verifikovali učestovanje brojnih nacionalnosti u kolonizaciji amerike. Eterovich mi je rekao da je svo vreme čekao da će se pojaviti neko iz Hrvatske sa tim genom kako bi mogao da dokaže svoje tvrdnje, kaže za Jutarnji Krupa koji je još ranije dokazao plemićko poreklo svoje porodice.

Dodatak postavljača:
Samo sam dopunio prilog Djurdje5, siguran da se neće ljutiti.
Malo sam prošetao i našao kompletan članak.

Bilo je skeptika koji nisu verovali u ”Hrvatsku tisućljetnu historiju”
Barak Obama, Abraham Linkoln, pokojni kralj roken rola Elvis Prisli, svi bili hrvati.
Šta sad kažete na ovo?

Pošalji "Hrvati su indijanci" na Facebook Pošalji "Hrvati su indijanci" na Google Pošalji "Hrvati su indijanci" na My Yahoo! Pošalji "Hrvati su indijanci" na Live Pošalji "Hrvati su indijanci" na MySpace Pošalji "Hrvati su indijanci" na Twitter Pošalji "Hrvati su indijanci" na Digg Pošalji "Hrvati su indijanci" na del.icio.us

Ažurirano 17.07.2012. u 08:23, autor: skura58

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. iamblond (avatar)
    PROČITALA....i ranije....no comments.....ali bar sam se nasmijala.....slatko....hvala ti tebi i Đuki....i za poklon.....jedna slikica...onako pravo indijanska.....upsssssssss.....valjda će ti se svidjeti...hahahahahahhaha....

    nemam pojma kakvi su joj i čiji geni....ali rekla bih da su dobri...što ti misliš......