Pisma očajnih čitatelja - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Pisma očajnih čitatelja

Oceni ovaj blog
PISMA OČAJNIH ČITATELJA

DOKTORE ŠTA MI JE?
Iz dnevnika jednog PRAVOG rokera

Dragi Doktore,
Redovno čitam Vaš blog. Pročitao sam Vaš post u tri nastavka “Kako imati veliki qrac”.Jako sam nesrećan i molim Vas da mi pomognete.
Ja sam iz Zagreba, doktor sam po struci.Rodio sam se sa malim penisom i zbog toga sam jako očajan ali i frustriran.Problem je u tome što zbog malog penisa serem po svakome, vrijeđam bezrazložno ljude, kad me uhvati taj napad nekontrolirano se bacam po podu i stenjem i pišem postove o Sanaderu.
Probao sam sve, čak sam i otvorio i blog na jednom portalu gdje pišu ljudi sa mudima, ali i tamo sam zasrao stvar i vrijeđao.koga sam stigao.
Vidite,
’91 sam otišao u rat, jer sam jako volio Srbe. Mislio sam tamo će mi narasti muda,, ali ja ja sam se upišao u gaće i nakon prvog metka.
Nakon toga moj mali penis više ni makac – ne mrda.
Probao sam sve, čak sam i pucao u zrak da ga preplašim, bacao iznenada petarde – ali ništa. Neugodno mi je kad se sa kolegama nađem poslije posla na pivi, pa kad svi zajedno odemo pišat te kad ga moram izvaditi van. Svim mojim kolegama visi kita do pisoara, poput VBR-a (višecevnog bacača) a meni ni kad ga nategnem sa kombinirkama, ne izađe iz hlača , o doktorskoj kuti da i ne pričam – sav se zapišam.
Probao sam ga rastezati i oživiti na razne načine ( škrip, čekić, zaprega sa konjima, umjetno disanje, pumpa za luftmadrac) ali ništa, on ni makac. uvijek isti zapravo ni neznam kako izgleda jer ga od trbuha ne vidim , znam ga jedino po opisu supruge, a ona za to nema riječi.
Šaptao sam mu nježno da izađe van iz te njegove rupe, ali ni to nije pomoglo – samo sam napravio još veće sranje, a moja frustracija je tako narasla da sam uz blog koji sam otvorio (da pišem o svojim sjećanjima i doživljajima iz i poslije rata) otvorio još tri, s kojima sam srao po blogerima u pichku materinu.
Nema toga kretena koji ima blog, a da mu ja nešto nisam nasrao na nos i još im uvijek na kraju napišem
P.S. što znači post scriptum (to je ako neznate latinski jer ja sam doktor pa znam - to mi je u malom prstu.
Vidite i prst mi je mali , ali znam da to nije vaše područje.
Ja sam Hrvat i to onaj koji zna gdje mu je domovina ,a ne neki Jugonostalgičar ili oni šta ja znam što su gurali u rupu kitu (cvijeća) u tenk ’91 godine. Najviše ne volim Srbe zbog toga jer imaju veliki ***** – a ja nemam, a Hrvat sam.
Moje pitanje vama glasi;
Dali moja veličina penisa ima ikakve veze sa mojom nacionalnosti ili po nacionalnoj osnovi?
P.S.
Molim vas da ovo ne objavite nick na blogu mi je /T******/.

Skinuto sa NET-a

Pošalji "Pisma očajnih čitatelja" na Facebook Pošalji "Pisma očajnih čitatelja" na Google Pošalji "Pisma očajnih čitatelja" na My Yahoo! Pošalji "Pisma očajnih čitatelja" na Live Pošalji "Pisma očajnih čitatelja" na MySpace Pošalji "Pisma očajnih čitatelja" na Twitter Pošalji "Pisma očajnih čitatelja" na Digg Pošalji "Pisma očajnih čitatelja" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari