Anti Horoskop - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Anti Horoskop

Oceni ovaj blog
Anti horoskop


Ovan - Bahati gadovi, uvek moraju da budu šefovi i glavni u svemu. Uzrok je, verovatno, mali penis ili male grudi.

Bik - Samozadovoljne ćutljive seronje, dosadni k'o klub filatelista.

Blizanci - Glavni ogovarači i trač-babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim merilima koja se menjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio blizanac.

Rak - Posesivni ludaci, uvrede se ako im dobro jutro niste zaželeli u pravilnoj intonaciji, menjaju raspoloženje kako im padne na pamet.

Lav - Arogantni, večni podcenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge)

Devica - opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobadjaju čisteći stan, slažući garderobu i kineski porcelan, prezahtevne cepidlake kojima ni previše nije dovoljno.

Vaga - Narcisodini šizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im nedelja dana dok se odluce hoće li naručiti Coca Colu ili Pepsi, toliko su lenje da je pravo čudo kako uopšte ustaju iz kreveta.

Škorpija - samosažaljevajući autodestruktivci koji svoju jagmu ne mogu da podnesu sami pa moraju povući jos 100 ljudi sa sobom, da je sutra kraj sveta oni se ne bi šokirali, verovatno sudelujuci u sado-mazo orgijama.

Strelac - raspikuća i kockar, uziva da soli pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oživiti mrtve sasvim moguće - naravno - samo ako oni to rade, užasavaju se priznati da znaju za osećaj tuge.

Jarac -pravi pravcati gonici robova, veruju u sudbinu do zadnjeg slova, reč "oprostiti" ne postoji u njihovom rečniku, prodali bi guzicu za drustveni status.

Vodolija - vulgarni i nepristojni perverznjaci, večita zabadala u privatni zivot drugih, verovatno ne iznenadjuje činjenica da je po statistici u CIA najviše špijuna upravo u znaku vodolije.

Ribe -samosažaljevajuci dosadnjakovići, čekaju da ih neko uteši, ne mogu se ni popišati bez tudje pomoći, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi kad su dobre volje bave se tudjim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako u krug.

Pošalji "Anti Horoskop" na Facebook Pošalji "Anti Horoskop" na Google Pošalji "Anti Horoskop" na My Yahoo! Pošalji "Anti Horoskop" na Live Pošalji "Anti Horoskop" na MySpace Pošalji "Anti Horoskop" na Twitter Pošalji "Anti Horoskop" na Digg Pošalji "Anti Horoskop" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari