Horoskop - Žena Vodolija - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Horoskop - Žena Vodolija

Oceni ovaj blog
Horoskop: Žena Vodolija
Za lepši pol i radoznale muškarce


One? Kakve su one u duši? Šta ih krasi? Čega se naizgled tako jake, u stvari, plaše? Krstareći beskrajnim internetom, i malobrojinm sajtovima koji se bave tematikom astrologije, naleteo sam na ovaj tekst koji bi mogao biti od koristi svima koji imaju ma kakvu dilemu vezanu za svoju lepšu polovinu. Kakve je to ona zapravo... otkriće nam astrologija! I, naravno, sve to opet u stilu dobre zabave i otkačenog provoda koji sledi....

Iza Vašeg, ponekad ironičnog stave krije se nesigurnost i nedovoljno samopouzdanje. Živite u svom svetu snova i nemate hrabrosti da se sukobiz+tr sa istinom, koja u životu nije uvek lepa.
Vaša shvatanja o svetu u kome živitr su idealistička. Na Vas se može uticati. Svesni ste toga, branite se, stavljate na sebe masku ironičnosti, poneka i cinizma. Ali to kratko traje. Vaša blagost i dobrota ponovo Vas obuzimaju.
Posedujete oštrinu duha. Svakog čoveka pomno analizirate, trudite se da ga dobro razumete. To nečinite iz puke radoznalosti, već iz želje da se približite ljudima, da ih razumete, da im pomognete. Niste mnogo preduzimljivi. Ali pošto imate veliku inteligenciju i moć produbljibanja, u poslu napredujete, okolina Vas ceni. Nikada se u tome ne služite metodama za koje snatrate da su nedostojne čoveka: uspeti po svaku cenu. U stvari, ni sami niste svesni koji cilj stoji pred Vama.
Veoma ste osećajna osoba. U Vas se može imati veliko poverenje. Prijatelja nikada nećete izdati. Ako Vam je neko neštopoverio, može biti siguran i da to od Vas niko neće saznati. Zato ljudi vole Vaše društvo.
Volite promene i putovanja, ali zbog neodlučnosti retko ostvarujete te svoje želje. Zadovoljavate se malim promenama, novim rasporedom stvari u Vašem domu, odlaskom na kraće izlete.
Veoma ste zavodljivi i privlačite pažnju muškaraca, koji žele da Vam se približe.
Ali, pored Vas se retko ko može dugo zadržati. Ne napuštaju muškarci Vas, već Vi od njih odlazite. Smatrate da nijedan od njih nije onaj pravi. A kada se jednom upletete u mreže ljubavi, to je obično za creo život.
U ljubavi ste velikodušni. Voljenoj osobi poklonićete sva sboja osećanja. Ali to isto tražite i od svog partnera. Zbog toga ste ljubomorni. Tu ljubomoru nećete uvek pokazati. Ali ćete danonoćno patiti. VAšom ljubomorom više žete naneti bol sebi nego voljenoj osobi.
Muškarca tiranina nebiste mogli podneti. A ako naidjete na nekog blage naravi, umećete da učinite sve da pored Vas bude srećan. Vama je potreban čovek jačeg karaktera nego što je Vap i veći realista, koji će moći da Vam neprimetnbo pomaže, koji neće isticati svoju snagu i borbenost i koji će Vam u svakoj siruaciji pružit podršku. To može da Vam pruži samo neko ko je isto tako širokog duha kao što je Vap i istančanih osećanja.
Ne volite laž i izveštačene ljude i situacije. Volite i cenite prierodnosu u ponašanju i ophodjenju. Sve što ima prizvik neiskrenosti i lažnih vrednosti, prezirete iz dba duše.
Zbog te osobine ne možete naglo da se odlučite kome ćete da poklonite svoje srce. A kada se to jednom dogodi smatrajte da ste na vrhuncu sreće. Vašem partner ćete svakodnevo činiti male radosti, samo da bi i on bio srećan.

Pošalji "Horoskop - Žena Vodolija" na Facebook Pošalji "Horoskop - Žena Vodolija" na Google Pošalji "Horoskop - Žena Vodolija" na My Yahoo! Pošalji "Horoskop - Žena Vodolija" na Live Pošalji "Horoskop - Žena Vodolija" na MySpace Pošalji "Horoskop - Žena Vodolija" na Twitter Pošalji "Horoskop - Žena Vodolija" na Digg Pošalji "Horoskop - Žena Vodolija" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari