Horoskop - Žena Jarac - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Horoskop - Žena Jarac

Oceni ovaj blog
Horoskop: Žena Jarac

Za lepši pol i radoznale muškarce


One? Kakve su one u duši? Šta ih krasi? Čega se naizgled tako jake, u stvari, plaše? Krstareći beskrajnim internetom, i malobrojinm sajtovima koji se bave tematikom astrologije, naleteo sam na ovaj tekst koji bi mogao biti od koristi svima koji imaju ma kakvu dilemu vezanu za svoju lepšu polovinu. Kakve je to ona zapravo... otkriće nam astrologija! I, naravno, sve to opet u stilu dobre zabave i otkačenog provoda koji sledi....

Vaš odnos prema životu je realan. Volite postojanost. Cenite samo one ljude koji imaju izvesnih vrednosti, naravno u skladu sa Vašim shvatanjima. U životu ne volite da gubite vreme. Prezirete laka ćeretanja, dokone razgovore. Ukratko rečeno, Vi niste od onih koji provode dugo vremena pred ogledalom, doterujući frizuru ili ulepšavajući lica. Dan ćete provesti mnogo korisnije.
Realista ste. Umete tačno da procenite pojedine dogadjaje. Čak i onda kada ste spremni da preuzmete neki rizik, što se retko dećšava, uvek sve unapred dobro isplanirate. U svom poslu, kao i u životu, ne želite da na svaku način privučete pažnju drugih. Radite diskretno i vredno kao mrav i tek se na kraju mogu oceniti VAži napori koje ste poneka godinama ulagali. Kroz rad želite da dokažete da ste neophodni, za razliku od mnogih koji neprekidno ističi svoje vrednosti i precenjuju sami sebe.
Samoća je Vaše utočište. Sami ste se odlučoli da živite po strain. Ne bi se moglo reći da ste veliki optimista, vesela i razdragana osoba. Takvim ljudima niste ni mnogo naklonjeni. Više volite društvo melanholičnih osoba, kakvi ste i sami. Život je za Vas nešto veoma ozbilnjo. Od njega ne očekujete mnogo radosti, ne verujete ni u kakva čuda
Kada dobijete neku satisfakciju ne primate je kao obavezu već kao poklon. Umete da gospodarite svojim osećanjima, koja drugima retko otkrivate. Za Vas je sposobnost da se kontrolišete i upravljate svojim osećanjima pitanje časti.
Nije Vas lako osvojiti. Kod Vas ljubav ne može naići kao grom iz vedra neba. Niste stvoreni za plamene stvari, romantizam – ženski Jarčevi retko kada doživljavaju velike ljubavi.
Kada volite, ili bolje rečeno, kada se odlučite da to priznate, to se obično dogadja posle dugog poznanstva sa nekim muškarcem. Pretodno ga dobro proučite, stavite na probu da biste se uverili da Vam može pružiti ono što od njega očekujete. Ovo ispitivanje može trajati mesecima.
Ljubav se kod Vas sporo radja i Vaša naklonost i poverenje teško se dobijaju. Ako Vam se neko svidi, nećete mu to pokazati bez stida i ustazanja. Nikada ga nećete privući koketerijom, fizički izgledom već pametnim razgovorima, inteligancijom.
Kada ste ipak odlučili da se za nekoga vežete, to je odluka za ceo život. Ni vreme ni duži rastanci ne mogu da poremete Vašu ljubav.
VAš partner mora da bude do masksimuma strpljiv, nesme ničim da Vas iznenadi ili povredi. Vi nevolite velike izlive strasti i bučne scene. Ne tražite neprekidno dokaze ljubavi niti ih sami pružate.
Time Vaša ljubav i odanost nisu ništa manje. Ipak, trebalo bi da mnogr pripadnice Vašeg znaka ostanu do kraja života neudate. A one koje se udaju, često to čine u zrelim godinama, više po nalogu razuma nego srca.

Pošalji "Horoskop - Žena Jarac" na Facebook Pošalji "Horoskop - Žena Jarac" na Google Pošalji "Horoskop - Žena Jarac" na My Yahoo! Pošalji "Horoskop - Žena Jarac" na Live Pošalji "Horoskop - Žena Jarac" na MySpace Pošalji "Horoskop - Žena Jarac" na Twitter Pošalji "Horoskop - Žena Jarac" na Digg Pošalji "Horoskop - Žena Jarac" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari