Horoskop - Žena Vaga - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Horoskop - Žena Vaga

Oceni ovaj blog
Horoskop: Žena Vaga

Za lepši pol i radoznale muškarce

One? Kakve su one u duši? Šta ih krasi? Čega se naizgled tako jake, u stvari, plaše? Krstareći beskrajnim internetom, i malobrojinm sajtovima koji se bave tematikom astrologije, naleteo sam na ovaj tekst koji bi mogao biti od koristi svima koji imaju ma kakvu dilemu vezanu za svoju lepšu polovinu. Kakve je to ona zapravo... otkriće nam astrologija! I, naravno, sve to opet u stilu dobre zabave i otkačenog provoda koji sledi....

Za Vas se nebi moglo reći da ste odlučna i energična osoba. U donošenju odluka ili obavljanju posla oklevate i nikako dapronadjete pravi put i pravo rešenje. Niste ambiciozni i uvek Vam je potreban neko kome čete prepustiti deo svojih obaveza. U sve što preduzimateželite da se sva unesete, ali Vam to ne polazi uvek za rukom. I onda kada Vam se čini da prepreke nemožete nikako da savladate povlaćite se i mirite sa sudbinom.
Želite da se dopadnete drugima, društveni ste, volite da izlazite, uživate u komplimentima. U Vama postoje dve ličnosti: jedna koju pokazujete drugima, ponekad mirna i krotka, ponekad sušta suprotnost, naprasita i eksplozivna; druga je ona koji nikada ne pokazujete, koju retko ko može da otktrije i koju ljubomorno čuvate. U strahu da Vas ne otkriju Vi se prikazujete drugačijom, često stavljate na sebe masku ljubaznosti i osmeha da se nebi otkrilo Vaše neraspoloženje.
Odličan ste glumac, čak i prema najbližim osobama. Nemate zbog toga mnogo prijatelja, a kad steknete nečije prijateljstvo, želite da ga zauvek zadržite. Prijatelji su Vam naročito potrebni da bi Vas podržali u Vašim namerama koje su često neodlućne. Tražite oslonac koji Vam je zaista potreban.
Ne volite bučne scene i svadje, ali se ipak nadjete u jnjima. Niste ćak ni svesni da ste ih samo svojim ponašanjem izazvali.
Osečajni ste i strasni. Posedujete izvestan šarm. Ljudi u Vama vide nešto tajanstveno, misteriozno.
Izuzetno ste inteligentni, samo tu odliku ne usmeravate uvek u onom pravcu dge bi najviše došla do izražaja. Čak i kada je reč o profesiji mnoge Vage nisu krenule odgovarajućim putem. Često izaberu onaj posao koji nije stvoren za njih i u kome ne mogu da pokažu značajne rezultate.
I u izboru partnera mnoge Vage greše. Smatrajuće da partner treba da im bude glavni oslonac u životu, vrzuju se za onog koji postaje pravi tiranin čim oseti njihovu slabost. Vama bi najviše odgovarao muškarac koji bi znao da ceni VAše kvalitete i koji Vam nebi stalno prebacivao zbog nedostatka energije da podnosite životne i druge teškoće. Potreban Vam je partner jakog karaktera, ali koji bi bio i izuzetno nežan i pažljiv. Grubost ma kakve vrste ne moćžete da podnesete – bolje slatka laž nego istina. Ukoliko ispunjava ove uslove, mogao bi da bude siguran da čete ga iskreno voleti.
Niste skloni promenama u ljubavi, ali ako Vam se dogodi da sretnete osobu koja će Vam se učiniti simpatičmnom, a okolnosti su povoljne, nećete smatrati za greh da se upustite u malu avanturu sa njom.
To ćete brzo zaboraviti. Nećete smatrati da ste učinili nešto strašno. Nilad se nebiste upustili u neku dublju vezu na drugoj strain, pogotovo ako ste uvereni da Vam je partner i dalje potreban kao prijatelj i oslonac.

Pošalji "Horoskop - Žena Vaga" na Facebook Pošalji "Horoskop - Žena Vaga" na Google Pošalji "Horoskop - Žena Vaga" na My Yahoo! Pošalji "Horoskop - Žena Vaga" na Live Pošalji "Horoskop - Žena Vaga" na MySpace Pošalji "Horoskop - Žena Vaga" na Twitter Pošalji "Horoskop - Žena Vaga" na Digg Pošalji "Horoskop - Žena Vaga" na del.icio.us

Ažurirano 28.06.2012. u 04:10, autor: skura58

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari