Horoskop - Žena Lav - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Horoskop - Žena Lav

Oceni ovaj blog
Horoskop: Žena Lav
Za lepši pol i radoznale muškarce


One? Kakve su one u duši? Šta ih krasi? Čega se naizgled tako jake, u stvari, plaše? Krstareći beskrajnim internetom, i malobrojinm sajtovima koji se bave tematikom astrologije, naleteo sam na ovaj tekst koji bi mogao biti od koristi svima koji imaju ma kakvu dilemu vezanu za svoju lepšu polovinu. Kakve je to ona zapravo... otkrice nam astrologija!
I, naravno, sve to opet u stilu dobre zabave i otkačenog provoda koji sledi....


Vi niste slaba žena koja se prepušta da je nose talasi sudbine. Baša vitalnost, Vaš autoritet, omogućuju Vam da udjete u kategoriju onih žena koje dominiraju, koje ne dozvoljavaju da budu povredjene.
Volite akciju i kretanje. U to unosite svu snagu i energiju. Teško Vam je da ostanete na jednom mestu, da sanjarite i ništa ne radite. Ne podnosite lenjost, čak i onda kada se odmarate.
Ponos , a često i sujeta igraju veliku ulogu upostizanju uspeha po svaku cenu. Predostrožni ste i ništa ne prepuštate slučaju. Imate suviše visoko mišljenje o sebi da biste se mogli zadovoljiti trenutnim stanjem.
U odnosu prema drugima poštujete izvesna pravila ponašanja. Suviše ste otvorena priroda da podnosite lukavost i podmuklost. Kada Vam se nešto nesvidja to odmah pokažete. „Mlaka“ i nedefinisana osećanja dovode Vas do očajanja. Vaš karakter ne trpi ljude koji sede na dve stolice, koji su neodlučni, kolebljivi. Verujete da svi ljudi mogu da bidu otvoreni kao vi, a kada se uverite da nisu, gorko ste razočarani. Tako nanete rane teško zarastaju.
Mada ste iskreni, ponekad volite da se šalite, da se pokazujete onakvom kakva ustvari niste. Vaše male brige činite velikim da bi privukli pažnju drugih. Kod Vas postoji još jedna kontradiktornost. Velikodušni ste i srećni kada drugome možete da učinite neku radost. Medjutim, ponekad ste egoista pre nego što i pomislite na drugog. Vi prvo mislite na sebe.
Najveća vrlina koju posedujete je vernost. Vi ste duboko privrženi osobama koje su zadobile vaše prijateljstvo. Ta odanost odoleva vremenu i iskušenjima. Potrebno je da da Vas neko ozbiljno prevari pa da o njemu promenite mišljenje koje ste imali. Ponekad, iako ste svesni da Vam je neko učinio nešto nažao, ostajete slepi da nebiste bili razočarani.
Imate čvrst karakter. Zato ne podnosite da neko na Vas utiče. U odnosima sa ljudima ne trpite kaprica. Prenemaganja, izveštačenost. Pošto ste tip strasnih žena, Vi tačno možete da odredite šta Vas privlači a šta odbija kod nekog muškarva. Vi ili volite nekog bili ga prezirete.
Ako Vam se neki miuškarac svidja, Vi mu to otvoreno dajete do znanja, potpuno se predajete osećanjima, bez ikakve uzdržanosti. Osećanja iskazujete bez suvišnih reči. Ipak, umete da pravite razliku izmedju trenutnih utisaka i trajnijeg osećanja.
Ne podnosite ništa nejasno i neodredjeno u ljubavi.
Iz strpljenja Vas izvode osobe koje jednog dana pokazuju prema Vama znake obožavanja, a već drugog dana izlive netrpeljivosti.
Bilo bi pravo čudo kada biste se vezali za takvu vrstu ljudi.

Pošalji "Horoskop - Žena Lav" na Facebook Pošalji "Horoskop - Žena Lav" na Google Pošalji "Horoskop - Žena Lav" na My Yahoo! Pošalji "Horoskop - Žena Lav" na Live Pošalji "Horoskop - Žena Lav" na MySpace Pošalji "Horoskop - Žena Lav" na Twitter Pošalji "Horoskop - Žena Lav" na Digg Pošalji "Horoskop - Žena Lav" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari