Horoskop - Žena Blizanac - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Horoskop - Žena Blizanac

Oceni ovaj blog
Horoskop: Žena Blizanac
Za lepši pol i radoznale muškarce


One? Kakve su one u duši? Šta ih krasi? Čega se naizgled tako jake, u stvari, plaše? Krstareći beskrajnim internetom, i malobrojinm sajtovima koji se bave tematikom astrologije, naleteo sam na ovaj tekst koji bi mogao biti od koristi svima koji imaju ma kakvu dilemu vezanu za svoju lepšu polovinu. Kakve je to ona zapravo... otkrice nam astrologija!
I, naravno, sve to opet u stilu dobre zabave i otkačenog provoda koji sledi...
.

Dinamičnost je najvašžnija crta Vašeg karaktera. Beskrajni cenite slobodu i nezavisnost. Ne dozvoljavate da Vam bilo ko gospodari, niti nameće svoju volju. Medjutim, ponekad izaberete pogrešnu stazu kojom ćete krenuti, jer zbo samouverenosti ne poštujete dobar savet drugih.
Veoma ste inteligentni, ali ne i pronicljivi. O ljudima koji vam žele dobro ponekad pogrešno sudite, pa ste u stanju i da ih uvredite. Isto tako, netačno ocenjujete namere onih koji Vam žele zlo i to Vam se sveti iako sami niste svesni, jer živite u uverenju da ste dobro postupili.
U poslu umete da pronadjete najbolji put ka uspehu. Ambiciozni ste, ali ne bolesno. U profesionalnom usponu nećete smetati drugima. Kada radite ne interesuje Vas samo to da Vas ljudi cene, već očekujete i materijalni efekat od Vašeg napretka i poduhvata. Ali, novac trošite nepromišljeno.
Kao i u životu tako i u ljubavi držite do svoje slobode. Čak i kada zavolite nekoga, plašite se da se za njega previse ne vežete. Zbog bojazni da ne postabete njegov rob, možete ga i napustiti, iako znate da Vas voli, iako želite da VAš partner bude kao ipak se sa takvim čovekom nebiste mogli složiti. U svakodnevnom životu dolazilo bi do nesuglasica, čak neprekidnog glodjanja i svadja. AKo bi on želeo da Vam nametne svoju volju to nebiste otrpeli i Vaša veza bi postala bojno polje. Kada se ipak odlučite na brak, mislite na vezu do kraja života. U ljibavi i braku ste verni, što tražite i od svog partnera. Ako se kojim slućčajem dogodi da se razvedete, bez obzira čijom krivicom, tog čooveka nikada nećete zaboraviti. Pa i ako se upustite u vezu sa drugim, tog čoveka nikada nećete zaboraviti, uvek će njegov prethodnik biti u Vašoj podsvesti.
Veoma ste ljubomorni i pristalica ste patrijarhalnih običaja i navika. Prevaru nika ne opraštate. Potpuno ste isključivi. Više volite i raskid nego da ostanete u vezi sa onim koji Vas je obmanuo.
U ljubavi ste izuzetno temperamentni. Svoja osećanja ne pokazujete javno; -štaviše – delujete hladno. Sa partnerom ste sasvim drugačiji. Tu Vaša Ljubav i strast dolaze do pravog izražaja. Od osobe koju volite tražiteizlive nežnosti i bujne strasti- Iako pre svega cenite razum, u ljubavi sve podredjujete osećanjima.
Volite društvo i želite da se pokažete kao komunikativna osoba, koja ima žirokkrug poznanika. Zato se nećete moćo složiti sa partnerom koji nije dinamičan kao Vi. Medjutim, u svom traganju za novim poznanicima nećete uvek uspevati. Bićete vise sami nego u društvu. Ali nikada nećete do kraja shvatiti da je ponekad bolje imati malo odanih prijatelja nego mnogo neiskrenih

Pošalji "Horoskop - Žena Blizanac" na Facebook Pošalji "Horoskop - Žena Blizanac" na Google Pošalji "Horoskop - Žena Blizanac" na My Yahoo! Pošalji "Horoskop - Žena Blizanac" na Live Pošalji "Horoskop - Žena Blizanac" na MySpace Pošalji "Horoskop - Žena Blizanac" na Twitter Pošalji "Horoskop - Žena Blizanac" na Digg Pošalji "Horoskop - Žena Blizanac" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari