Prodavanje duše đavolu - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Demijurg

Prodavanje duše đavolu

Oceni ovaj blog
Kako sam prodao dušu đavolu?

Bio sam mlad i naivan, ali ne i glup i lud. Odrastao sam u Srbiji 90-tih, uz „nike patike“, 12 nula na novčanicama i filmove tipa „Crni bombarder“, „Mi nismo anđeli“, „Do koske“... I koliko god se trudio da budem kulturan i lepo vaspitan – bilo je nemoguće... E, onda su krenule nagle erekcije i polucije. I meni se tražilo žensko. A nikako da uhvatim nešto... I odem ja na gradilište, i rintam po ceo dan, zaradim koliko mogu, pa pravac u javnu kuću. Odem ja tako u tajnu javnu kuću, pošteno platim najružnijoj kurvi (smatrajući da najlepšu ne zaslužujem), kad ona meni uzme sve pare, pogleda me popreko, proceni, opali mi šamarčinu i veli: „Marš bre, džiberu jedan, nije to za tebe!“ I ja je napadnem, da mi da onu stvar, kad dođu makroi i izbače me na ulicu. Plakalo mi se, ali nisam mogao da plačem, jer mi je njen šamar oduvao sve emocije; i sve ljudsko u meni.

Odem ja ponovo na gradilište, radim ceo dan kao konj, zaradim pare, i odem u malo bolju tajnu javnu kuću. Platim najlepšoj kurvi i, nisam se još ni skinuo, kad - racija. Uleće murija i pokupi sve u bordelu. Pravo u maricu, pa u stanicu. Ja - klijent – još klijenata - i prostitutke. I u stanici nam oduzmu sav novac - njima zato što su ga zaradile od kurvanja, meni i nama zato što bismo ga i zato što bih ga potrošio na kurvanje. I kad je sve bilo završeno mene jedan policajac pita onako privatno: "Pa dobro, bre, što ideš kod njih?" - a ja mu odgovorim - "Pa hoću da tucam!... Pa dobro, bre, što mi bre ne date da tucam?!"

Bio sam tinejdžer, željan one stvari, a nijedna ženska nije htela da se potuca sa mnom; ili ja nisam primećivao one koje su htele. I, sad, meni se plakalo, i plakao sam i ja, i čoldo mi je plakao u gaće, i lice mi je bilo mokro i gaće su mi bile mokre... I onda se desilo čudo! Pojavio se lično Satana i ponudio mi nešto: da mu prodam dušu i potucam mnogo ženskih. I ja pristanem. Prva je bila jedna opičena ženska. Imao sam ♠ na tu žensku, ali nisam imao ♥ da je muvam. Ali stvari su se tako po♣ile da sam je na kraju ipak ♦. I tako sam ja postao prvi, najprvi i najglavniji švalerherc, odnosno švalerajc sveta, koji je za malo sexa prodao dušu đavolu. Možete me voleti ili mrzeti, ali me ne možete ne primetiti. Ave Ja!

…eve me, bre, sas monolog, bre, sas najprvi i najiskreniji monolog sveta, bre… he he he...

Pošalji "Prodavanje duše đavolu" na Facebook Pošalji "Prodavanje duše đavolu" na Google Pošalji "Prodavanje duše đavolu" na My Yahoo! Pošalji "Prodavanje duše đavolu" na Live Pošalji "Prodavanje duše đavolu" na MySpace Pošalji "Prodavanje duše đavolu" na Twitter Pošalji "Prodavanje duše đavolu" na Digg Pošalji "Prodavanje duše đavolu" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari