Osvojite ga na nove načine - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Osvojite ga na nove načine

Oceni ovaj blog
Osvojite ga uz sedam manje očiglednih
načina zavođenja!

1. NAGNITE SE PREMA NJEMU
Ljudi se prirodno naginju prema onome što ih privlači, a udaljavaju se od onoga što ih odbija. Nagnite se prema njemu i pokažite mu da vas privlači poput magneta.

2. NAMERNA NEZGODICA
Odglumite da ste slučajno posegnuli za istom hranom na švedskom stolu ili umesto svog, podignite njegov mobilni. Kada prolazi pored vas, dodirnite mu ruku ili rame i stvoriće se seksualna napetost koju će teško moći da ignoriše.

3. PRSTI NA NOGAMA
Uvek uperite svoje nožne prste u smeru muškarca koji vam se sviđa. Tim pokretom pokazujete mu da vam je stalno u mislima, ali i da želite da mu se približite u bilo kom trenutku. Na stopalima se nalazi više neurona nego na rukama, ramenima, nogama i leđima, a mnogi imaju izražen snažan fetiš upravo na ovaj dio tela.

4. LIČNI PROSTOR
Uđite u njegov lični prostor nekim delom svog tela, na primer stopalom ili laktom ili stavite čašu blizu njega. Na taj način govorite mu da želite da budete blizu njega, a da niste izgovorili ni jednu reč.

5. ODOBRAVANjE
Kada žene međusobno razgovaraju, klimanje glavom za njih znači razumevanje i podršku. Muškarci potvrdno klimanje glavom vide kao znak slaganja s onim što govore. Oni cene odobravanje jer im to pokazuje da rade posao vredan hvale.

6. DODIRNITE SVOJE SRCE
Kada čujemo neku tužnu i bolnu priču ili kada želimo da izrazimo ljubav prema nekome ili nečemu, često stavljamo ruku na grudi, preko srca. Pokažite mu da vas je dirnuo u srce tako što ćete da prinesete ruku na svoje srce..

7. GLEDAJTE NJEGOVO LICE
Kada vam govori, posmatrajte njegovo lice, a pogled neka vam se najčešće zaustavlja na njegovim ustima. Na taj način privlačite mu pažnju na ljubljenje.

Pošalji "Osvojite ga na nove načine" na Facebook Pošalji "Osvojite ga na nove načine" na Google Pošalji "Osvojite ga na nove načine" na My Yahoo! Pošalji "Osvojite ga na nove načine" na Live Pošalji "Osvojite ga na nove načine" na MySpace Pošalji "Osvojite ga na nove načine" na Twitter Pošalji "Osvojite ga na nove načine" na Digg Pošalji "Osvojite ga na nove načine" na del.icio.us

Ažurirano 15.06.2012. u 09:24, autor: skura58

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari