Menzis VS zdravlje - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Demijurg

Menzis VS zdravlje

Oceni ovaj blog
Bile jednom četiri dobre drugarice. Jedna od njih je slavila rođendan. Ostale tri su joj došle na proslavu. Donele su poklone i, između ostalog, po jedan buket cveća. Dva buketa su ostala čitava nakon što su stavljena u vaze. Ali treći buket se osušio čim je stavljen u vazu. Ispostavilo se, nešto kasnije, da je njena treća drugarica tog dana imala menzis.

Setim se ovom prilikom i mog slučaja. Jedna od mojih devojčica imala je menzis a da ja to nisam znao. Ljubio sam joj bradavice, naišla je njena majka i prekinula nas u tome, i kad sam otišao kući u roku od pola sata telesna temperatura mi je rapidno porasla. Sa ovim stvarima nema šale.

Naime, kad žena ima menzis ne bi trebalo da sprema hranu niti da ima bilo kakve intimne odnose (recimo peting) sa muškarcima. Za vreme ciklusa, i koža i znoj žene luče otrovne materije opasne po zdravlje.

Pošalji "Menzis VS zdravlje" na Facebook Pošalji "Menzis VS zdravlje" na Google Pošalji "Menzis VS zdravlje" na My Yahoo! Pošalji "Menzis VS zdravlje" na Live Pošalji "Menzis VS zdravlje" na MySpace Pošalji "Menzis VS zdravlje" na Twitter Pošalji "Menzis VS zdravlje" na Digg Pošalji "Menzis VS zdravlje" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. skura58 (avatar)
    Lud načisto.
    Pozdrav