Ribolovačka priča - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Ribolovačka priča

Oceni ovaj blog
RIBOLOVAČKA PRIČA


Dva su čoveka otišla na pecanje. Jedan je bio iskusan ribolovac, a drugi nije. Svaki put kada bi iskusni ribolovac uhvatio veliku ribu, stavljao bi je u veliku kutiju sa ledom da bi je održao svežom. Kad god bi, međutim, neiskusni ribolovac uhvatio veliku ribu, on bi je vraćao nazad u vodu.
Iskusni ribolovac je posmatrao taj ritual celi dan i na kraju dana, umoran od gledanja kako neiskusni ribolovac baca velike ribe nazad u vodu, upita ga:”Zašto stalno vraćaš nazad u vodu sve te velike ribe koje upecaš?”
Neiskusni ribolovac odgovori:”Zato što imam mali tiganj.”

Ponekad smo i mi sami kao taj neiskusni ribar, odbacujemo naše velike planove, velike snove, velike poslove i velike prilike koje su nam date u životu. A samo zato što je naš tiganj premali za našu ribu tj. zato što je naša vera premalena za naše probleme.

Pošalji "Ribolovačka priča" na Facebook Pošalji "Ribolovačka priča" na Google Pošalji "Ribolovačka priča" na My Yahoo! Pošalji "Ribolovačka priča" na Live Pošalji "Ribolovačka priča" na MySpace Pošalji "Ribolovačka priča" na Twitter Pošalji "Ribolovačka priča" na Digg Pošalji "Ribolovačka priča" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari