Šta uvek pali kod žena - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Šta uvek pali kod žena

Oceni ovaj blog
Šta uvek pali kod žena


Neki muškarci se oslanjaju na otrcane fraze, dok se drugi nadaju da će dobar izgled učiniti svoje. Međutim, kada želite "zapasti za oko" jednoj ženi, ništa se ne može usporediti sa iskrenim smiješkom i laganim dodirom ruke, tvrde znanstvenici.
Najnovije istraživanje znanstvenika sa sveučilišta u Aberdeenu je pokazalo kako nešto veoma jednostavno kao nežni dodir na ženskoj ruci može značajno da unapredi ljubavne šanse muškarca.
Naime, dve trećine žena je pristalo da plešei sa muškarcima koji su ih dirali po ruci samo sekundu ili dve, dok su molili za ples, ali isti muškarci su loše prošli kada su svoje ruke držali uz telo dok su razgovarali sa ispitanicima ženskog pola. Nežni i jedva primetni muški dodir učinio je da žene vrlo rado daju svoje telefonske brojeve, kada im prilaze na ulici, a stručnjaci ovo otkriće objašnjavaju stavom da dodiri čine muškarca dominantnijim, pa tako i mnogo privlačnijim.
Prema pisanju magazina Focus, oni koji nikako ne mogu da skupe hrabrost i lagano dodirnu predmet svoje žudnje, trebali bi da se barem nasmeše. Prema rezultatima nove studije dobro usmeren pogled uz iskren osmeh čini tu osobu čak do osam puta više privlačnom suprotnom spolu. "Zdrava koža je također veoma važna, jer je možda indikator celokupnog zdravlja. Poslednjih godina prikupljamo sve više dokaza o tome kako izbori u načinu života mogu poboljšati zdravlje vaše kože, kao zdrava ishrana, stalne hidratacije, dovoljno sati sna i odbacivanja cigareta", kazao je istraživač Ben Jones.
Činjenica je i da se muškarac može drugima da čini privlačnijim, kada je okružen ženama. . Verovali ili ne, ženama je dovoljno samo nekoliko sekundi da donesu odluku o potencijalnoj ljubavi, pa je tako 45 posto žena, koje su sudelovale u eksperimentu brzih veza u Edinburghu, donelo određenu odluku o muškarcima preko puta njih, za manje od 30 sekundi.

Pošalji "Šta uvek pali kod žena" na Facebook Pošalji "Šta uvek pali kod žena" na Google Pošalji "Šta uvek pali kod žena" na My Yahoo! Pošalji "Šta uvek pali kod žena" na Live Pošalji "Šta uvek pali kod žena" na MySpace Pošalji "Šta uvek pali kod žena" na Twitter Pošalji "Šta uvek pali kod žena" na Digg Pošalji "Šta uvek pali kod žena" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari