Kondilotekarta i Dželatajc - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Demijurg

Kondilotekarta i Dželatajc

Oceni ovaj blog
Učlanjuje se tip u Biblioteku. Bibliotekarka ga pita šta je po zanimanju, a on joj odgovara: Dželat. Aha ha ha ha ha ha ha ha!

A nije joj odgovorio kako pogubljuje ljude.

Gušenje: obmotavanje pevca oko vrata. U nekim situacijama dolazi do lomljenja vratnih pršljenova, ređe do pucanja kičme po dužini.

Malj: udaranje pevcem po glavi. Prvi udarac nije uvek smrtonosan, tako da se preporučuje mnogostruko udaranje pevcem po glavi.

Mašinobuljajc: čučnjevi prilikom kojih se bulja nabija na nos žrtve i dolazi do gušenja usled crevnog plina.

Nakon pauze u trajanju od dva minuta, kondilotekarka je upitala dželata kako se postaje dželat, koju školu je neophodno svršiti i da li je moguće to zvanje nategnuti svršavanjem ubrzanog konkyrca, prdon tečaja.

Dželatajc se pošteno naprdio pre nego što je svoje naprdnuće, prdon, nadahnuće, prosledio kondilotekarki : "Damu kao što si ti moguće je osposobiti za dželatatajca... ajca cajca... ajc ajc ca... samo pod jednim prduslovom - da nabaviš pevca i brzopotezno ga prišiješ da bidne spreman za akciju!"

Kondilotekarka: Ja trenutno nemam novaca za konkyrac, prdon tečaj!

Dželatajc: Nema problemus, radićeš kao pripravnikus. Dovoljno je da nabudžiš međunožnu jadu sa dva-tri zuba u vaginajcu i samim tim posedovaćeš opasnu alatljiku!

Kondilotekarka: To mi se baš 'đa, samo me još interesuje šta će da bidne moj prioritetni zadatak.

Dželatajc: Tvoj najglavniji zadatak jeste priprema za pogubljenje u vidu skraćivanja prstiju; sa nabudženom jadom to ćeš jednostavno rešavati.

Da li je posao dželata isplativ i da li su Kondilotekarka i Dželatajc ugovorili svoju prvu zajedničku tezgu saznaćete ako se upišete na tečaj.

P.S. A šta ako nabudžena jada ispada... iz ležišta?

Pošalji "Kondilotekarta i Dželatajc" na Facebook Pošalji "Kondilotekarta i Dželatajc" na Google Pošalji "Kondilotekarta i Dželatajc" na My Yahoo! Pošalji "Kondilotekarta i Dželatajc" na Live Pošalji "Kondilotekarta i Dželatajc" na MySpace Pošalji "Kondilotekarta i Dželatajc" na Twitter Pošalji "Kondilotekarta i Dželatajc" na Digg Pošalji "Kondilotekarta i Dželatajc" na del.icio.us

Ažurirano 27.05.2012. u 13:59, autor: Demijurg

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. skura58 (avatar)
    E jesi lud
    ali pozitivno
    Nemoj mi se uvrediti
  2. Demijurg (avatar)
    E-e-e... ma jok...