Kamasutra - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Kamasutra

Oceni ovaj blog
Neobični saveti iz Kamasutre


Seks je prava nauka, pogotovo ako je suditi po Vatsjajani, čoveku koji je napisao najpoznatiju knjigu sa uputstvima za izvanredan seks i ljubavni život – Kamasutru.
Da, neki su saveti iz ovog ljubavnog priručnika prilično zastareli, ali gledajući u celini, Kamasutra pruža uvid u iznenađujuće dobre savete o emotivnim vezama i seksu. Ali, pročitajte i o nekim jako čudnim savetima.

1. Žene, morate baratati sa 64 veštine!

Među 64 veštine kojima žene moraju vešto da barataju su i sviranje na čašama napunjenim vodom, umeće baratanja penisom i poznavanje borbe „prepelice i ovna“, pretvaranje igre sa vodom u umetnost, rešavanje enigmi.

2. Moraš da poznaješ svoje slabe tačke

Jesi li se ikada zapitala koje karakterne mane mogu da pokvare ljubavnu idilu? Među onim najčešćim su slab intelekt, preterani ponos, preterana jednostavnost, nesmotrenost, zloba.

3. Kakvi muškarci uspeha sa ženama
Kamasutra uključuje i spisak muškaraca koji imaju uspeha sa ženama. To su muškarci koji umeju lepo da pričaju, samopouzdani muškarci, oni koji su svesni svojih slabih tačaka, sposobni i hrabri muškarci, snažni muškarci, muškarci koji vole dobre žene.

4. Sa seksom treba pričekati
Muškarac bi trebalo da počne s udvaranjem kako bi pridobio ženu i ulio joj samopouzdanje, ali sa seksualnim zadovoljstvima treba pričekati. Posebno treba paziti sa ženama koje su po prirodi nežne. S njima treba pažljivo i polako jer u suprotnom, ako im se pristupi agresivno, mogu razviti negativna osećanja od seksualnih odnosa.

5. Muškarci, postavljajte pitanja!
Muškarac bi trebalo da postavlja pitanja u vezi sa onim stvarima o kojima stvarno ne zna ništa ili se pravi da ne zna, a na koja je moguće odgovoriti samo sa par reči. Iako muškarac neopisivo voli svoju ženu, on nikad neće uspeti da je „pobedi“ bez puno razgovora.

Pošalji "Kamasutra" na Facebook Pošalji "Kamasutra" na Google Pošalji "Kamasutra" na My Yahoo! Pošalji "Kamasutra" na Live Pošalji "Kamasutra" na MySpace Pošalji "Kamasutra" na Twitter Pošalji "Kamasutra" na Digg Pošalji "Kamasutra" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. orfej sa ibra (avatar)
  Muškarac bi trebalo da postavlja pitanja u vezi sa onim stvarima o kojima stvarno ne zna ništa ili se pravi da ne zna,
  Vrlo dobro, "mladiću"
 2. skura58 (avatar)
  Vidi prijatelju keksanje je mnogo više od proste fizičke aktivnosti.
  I mnogi narodi, posebno istok,
  su ga podigli na mnogo viši nivo
 3. faraonn (avatar)
  ...Kama _sutra je namijenjena onima koji uče...a učenje o Predmetu njenom je najlošija pouka
  o najljepšim Dogadjajima...
  Faraonn tako misli,-moj Prijatelju...