Omiljeni ženski položaji u seksu - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Omiljeni ženski položaji u seksu

Oceni ovaj blog
Omiljeni ženski položaji u seksu


Žene vole seks jednako kao i muškarci. Iako mnogo žena voli da eksperimentišei kako bi ljubavnu vezu ili brak održale uvek svežim i uzbudljivim, ponekad samo žele da njihov muškarac zauzme položaj za koji znaju da će im osigurati nezaboravan orgazam. Vruće fantazije žena pokrivaju širok spektar svih zamislivih položaja, ali gotovo uvek uključuju i jednu od pet seksualnih pozicija u kojima one najčešće uživaju.

Ples u krilu
Većina žena voli biti gore iz jednostavnog razloga: imaju osjećaj da vode igru, a moć je uvijek jak afrodizijak. Važno je napomenuti da se boravak gore ne mora ograničavati samo na jednu pozu. Neke žene ipak ne vole ovaj stil, najčešće iz dva razloga. Osjećaju se previše izloženima za vrijeme odnosa ili su im noge malo prekratke pa im nije udobno.

Misionarski položaj
Misionarski položaj se nikako ne sme podcenjivati. Svakako može da značiti predvidljiv i dosadan seks, ali samo ako vam nedostaje strasti i kreativnosti. Ovo je za žene jedna od najboljih poza za seks, jer vrhunac može da doživti na beskonačno mnogo načina, bez imalo neprijatnosti ili gimnastičkih poteza. Preuzmite vodstvo: spustite je na krevet, lagano joj raširite noge, stavite joj ruke ispod glave i pokažite što znate. Žene vrlo često vole da osete dominatnost partnera u spavaćoj sobi. Možete joj na uvo šaputati “prljave riječi”, dajte joj do znanja da će sigurno izvikivati vaše ime pre samog kraja.

Seks na stolu
Ovo je jedna od omiljenih poza za žene. Dakle, vaša draga će da sedne na određenu površinu koja je u nivou vašeg struka, pa ćete moći veoma duboko da penetrirate. Što su njene noge više raširene, to je veće uživanje, a naročito ako vas ona nogama čvrsto stisne oko struka. Tako će se njena vagina smestiti direktno nasuprot vaših prepona, što će značajno povećati šanse za njen bombastični orgazam. Isprobajte ovu pozu na kuhinjskom stolu, na radnom stolu, klaviru ili na haubi vašeg automobila. Neki muškarci relativno brzo dožive orgazam u ovoj pozi, zahvaljujući dubini penetracije. Nemojte se plašiti da malo usporite i odmorite se kako biste mogli nastaviti istim tempom. Iskoristite tu malu pauzu, stimulirajte njen klitoris i potpuno je izludite.

Doggy style
Pojavljivanje ovog položaja na listi moglo bi se nazvati iznenađenjem, ali žena zaista uživaju u njemu. Ipak, one vole osećaj intimnosti i u psećem položaju pa ne vole da se osećaju kao objekti. Osećaj bliskosti muškarci mogu postići tako da se nagnu nad svoju partnericu.

Spoon položaj
Ovaj položaj popularan je kod oba pola. Žene ga preferiraju jer vole osećaj muškarčevih prsa priljubljena uz svoja leđa, njegove ruke omotane oko svog tela kao i penetraciju otpozadi. Ova poza je izuzetno udobna, a omogućava muškarcu i milovanje partnerke prstima po celom telu.
Iako neke žene ne vole sve položaje s liste, većina njih uživa u tim položajima. Istraživanje u seksu vrlo je važno kako bi se zadržala potrebna doza uzbuđenja i svežine, ali ponekad one samo žele seks na način za koji su sigurne da će ih dovesti do orgazma.

Pošalji "Omiljeni ženski položaji u seksu" na Facebook Pošalji "Omiljeni ženski položaji u seksu" na Google Pošalji "Omiljeni ženski položaji u seksu" na My Yahoo! Pošalji "Omiljeni ženski položaji u seksu" na Live Pošalji "Omiljeni ženski položaji u seksu" na MySpace Pošalji "Omiljeni ženski položaji u seksu" na Twitter Pošalji "Omiljeni ženski položaji u seksu" na Digg Pošalji "Omiljeni ženski položaji u seksu" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari