Vojvoda na konju Vučini - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

maldaneri

Vojvoda na konju Vučini

Oceni ovaj blog
Osvanulo je najzad i to dugo (ne) očekivano radikalsko jutro! I odmah radikalno dosledno - kiša, zemljotresi, uvod u smak sveta.

Dragi radikali, pa nećemo tako! Glasali smo. Vučina se ceri, Tomica uči engleski u školici za penzionere - pa dajte nama samo to sunce. Zar je mnogo da vam tražimo makar to u prvih sto dana vlade?

Uostalom ako vi nećete okrenućemo se Đačiću kao sigurnom jezičku. Pardon, jezičku na vagi. On mnogo voli da vaga. Vaga kofere, vaga drozu, vaga prozu.. Đačiću evo za dž od mene naslov za tvoju romansiranu autobiografiju - Vagam ja vagaš ti! Biće besteler.

Najzad će se bar u ovom olujnom nesporazumu sa MMF-om ostvario se bar san srbijanskih udavača. Dočekale su svog vojvodu na konju Vučini! I nemojte sada da se mrštite. Konju Vučini se u zube ne gleda.

Pošalji "Vojvoda na konju Vučini" na Facebook Pošalji "Vojvoda na konju Vučini" na Google Pošalji "Vojvoda na konju Vučini" na My Yahoo! Pošalji "Vojvoda na konju Vučini" na Live Pošalji "Vojvoda na konju Vučini" na MySpace Pošalji "Vojvoda na konju Vučini" na Twitter Pošalji "Vojvoda na konju Vučini" na Digg Pošalji "Vojvoda na konju Vučini" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari