IL' SI NINDŽA IL' SI MINDŽA - IZBORI 2012 - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

maldaneri

IL' SI NINDŽA IL' SI MINDŽA - IZBORI 2012

Oceni ovaj blog
Dragi gradjani, pred vama su dva izbora :
Izbor za modernu, evropsku i trendi modu. Svi materijali kineski, šiveni u Kini, krojeni u Kini, osmišljeni u Kini . Izbor evropskih destinacije iz snova - Pariz u plamenu štrajkova, Atina u pravom plamenu vatre, Španija u pretećoj gladi , Hrvatska u evropskoj uniji ... (nažalost Nemačka je van ponude jer više nije u Evropi). Vegeterijanstvo je zagarantovano jer će cena mesa prevazići sva vaša očekivanja. Povratak prirodi nam je glavni prioritet - drva i ugalj vam ne ginu. Uopšte rečeno - hajde da završimo započeto i najzad budemo deo gladnih, pardon Evrope.

Izbor za naprednu Srbiju garantuje da putovanja neće biti ali rakije hoće. Mesa će biti a i struje. Računajte na dalja obećanja braće Rusa, braće Kineza, braće Belorusa i braće Kubanaca. Imaćemo vakcinu protiv raka, a biće i samog raka u . Socijalne cene će biti stvarno socijalne - Svako mora da jede! Pre svega, da se razumemo, čeka vas bre poštenje! Imamo po čoveku dve diplome, a nabavićemo i još ako samo zatražite. Malo krademo pa može i da se toleriše. A malo i tražimo. Samo da shvatite da vam je i ovako i više nego dobro i da je parola- sedi gde si ni za gde nisi , istinita.

Il' si nindža il' si ****** izbori za predsednika 2012
Zaperite palac pa da ponosno glasate!

Pošalji "IL' SI NINDŽA IL' SI MINDŽA - IZBORI 2012" na Facebook Pošalji "IL' SI NINDŽA IL' SI MINDŽA - IZBORI 2012" na Google Pošalji "IL' SI NINDŽA IL' SI MINDŽA - IZBORI 2012" na My Yahoo! Pošalji "IL' SI NINDŽA IL' SI MINDŽA - IZBORI 2012" na Live Pošalji "IL' SI NINDŽA IL' SI MINDŽA - IZBORI 2012" na MySpace Pošalji "IL' SI NINDŽA IL' SI MINDŽA - IZBORI 2012" na Twitter Pošalji "IL' SI NINDŽA IL' SI MINDŽA - IZBORI 2012" na Digg Pošalji "IL' SI NINDŽA IL' SI MINDŽA - IZBORI 2012" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari