Lspsusi poznatih ličnosti

LAPSUSI POZNATIH LIČNOSTI

Rakel Velč - Dok je bila na dobrotvornom skupu u Čikagu, slavna filmska diva je izjavila: "Pozvali su me da dodjem u Čikago zbog toga što je Čikago jedna od nase 52 drzave!"
Den Kvejl (bivsi potpredsednik USA):- Podržavam svaku pogrešnu izjavu koju sam izdao. - Nedavno sam bio u poseti Latinskoj Americi, i jedino mi je žao što u srednjoj školi nisam naučio više latinskog, pa da budem u stanju da razgovaram sa tim ljudima. - Prelepo je biti ovde u velikoj državi Čikago. (Čikago je grad) - Donosio sam dobre odluke u prošlosti. Donosio sam dobre odluke i u budućnosti. - Stvaraćemo najobrazovanije Amerikance na svetu. - Manji broj glasova je znak da manji broj ljudi izlazi na izbore. - Kada su me pitali ko je izazvao demonstracije i ubistva u LA, moj odgovor je bio jasan: -Ko je kriv za demonstracije? Demonstranti. Ko je kriv za ubistva? Ubice. - Ako ne uspemo, rizikujemo da izgubimo.
Sakil O`Nil - Jednom prilikom novinari su upitali Sakila O`Nila da li je video Partenon prilikom posete Grčkoj, na šta je on uzvratio: "Ne mogu da se setim imena svih klubova u kojima smo bili."
- Naš napad je kao Pitagorina teorema: nema odgovora!
Whitney Brown - "Ja nisam vegetarijanac zato što volim životinje, nego zato što mrzim biljke."
Mel Gibson - Jednom prilikom novinari su pitali Mela Gibsona nešto u vezi sa "Hamletom", na šta je on uzvratio: "To je sjajna priča. Nije ni čudo kad u njoj ima oko osam nasilnih smrti! Zar to nije pravi triler?!"
Voren Biti - Jednom prilikom Voren Biti je svojom izjavom šokirao pripadnice lepseg pola: "Dobro delo je kada ružnu devojku izvadete na ručak."
Bob Dol (americki senator): "Internet je odličan način da se povežete na net."
Jamie Shea (portparol NATO): U jednom NATO briefing Jamie Shea kaže: "Imamo dokaze da je srpski moral opao - napili su se..."
Voditelji CNN: - "...unisten je most u Novom Sadu, drugom najvecem gradu pokrajine Kosovo..." - "...danas je bombardovana Okolina, predgradje Beograda..." - "...Makedonija je prilično uznemirena zbog razvoja dogadjaja na Kosovu kao i susedna Turska..."

Neka od jako zanimljivih pitanja postavljena na raznim sudjenjima. - Kažite nam doktore, je li istina da kad čovek umre u snu, toga nije svestan do ujutru? - Vaš najmladi sin, dvadesetjednogodisnjak, koliko je on star? - Jeste li bili prisutni kada su vas fotografisali? - Da li ste bili sami ili nije bilo nikoga? - Da li ste vi ili vas mladi brat ubijeni u ratu? - Da li vas je ubio? - Koliko su vozila bila udaljena u trenutku sudara? - Bili ste tamo dok niste otisli, jel tako? - Koliko puta ste izvršavali samoubistvo?

Vinston Cercil: - Ako prolazite kroz pakao, samo napred. - Istorija će biti dobra prema meni, jer nameravam da je napišem. - Najveća mana kapitalizma je nepravedna podela blagostanja; - Najveca vrlina socijalizma je podjednaka podela bede.

Gerald Ford (bivši predsednik): - Volim sport. Uvek gledam Detroit Tigerse na radiju. - Stanje je blize sadašnjem nego što je ikada bilo. - Da je Linkoln živ, prevrnuo bi se u grobu.
 

Back
Top