Lspsusi poznatih ličnosti - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Lspsusi poznatih ličnosti

Oceni ovaj blog
LAPSUSI POZNATIH LIČNOSTI

Rakel Velč - Dok je bila na dobrotvornom skupu u Čikagu, slavna filmska diva je izjavila: "Pozvali su me da dodjem u Čikago zbog toga što je Čikago jedna od nase 52 drzave!"
Den Kvejl (bivsi potpredsednik USA):- Podržavam svaku pogrešnu izjavu koju sam izdao. - Nedavno sam bio u poseti Latinskoj Americi, i jedino mi je žao što u srednjoj školi nisam naučio više latinskog, pa da budem u stanju da razgovaram sa tim ljudima. - Prelepo je biti ovde u velikoj državi Čikago. (Čikago je grad) - Donosio sam dobre odluke u prošlosti. Donosio sam dobre odluke i u budućnosti. - Stvaraćemo najobrazovanije Amerikance na svetu. - Manji broj glasova je znak da manji broj ljudi izlazi na izbore. - Kada su me pitali ko je izazvao demonstracije i ubistva u LA, moj odgovor je bio jasan: -Ko je kriv za demonstracije? Demonstranti. Ko je kriv za ubistva? Ubice. - Ako ne uspemo, rizikujemo da izgubimo.
Sakil O`Nil - Jednom prilikom novinari su upitali Sakila O`Nila da li je video Partenon prilikom posete Grčkoj, na šta je on uzvratio: "Ne mogu da se setim imena svih klubova u kojima smo bili."
- Naš napad je kao Pitagorina teorema: nema odgovora!
Whitney Brown - "Ja nisam vegetarijanac zato što volim životinje, nego zato što mrzim biljke."
Mel Gibson - Jednom prilikom novinari su pitali Mela Gibsona nešto u vezi sa "Hamletom", na šta je on uzvratio: "To je sjajna priča. Nije ni čudo kad u njoj ima oko osam nasilnih smrti! Zar to nije pravi triler?!"
Voren Biti - Jednom prilikom Voren Biti je svojom izjavom šokirao pripadnice lepseg pola: "Dobro delo je kada ružnu devojku izvadete na ručak."
Bob Dol (americki senator): "Internet je odličan način da se povežete na net."
Jamie Shea (portparol NATO): U jednom NATO briefing Jamie Shea kaže: "Imamo dokaze da je srpski moral opao - napili su se..."
Voditelji CNN: - "...unisten je most u Novom Sadu, drugom najvecem gradu pokrajine Kosovo..." - "...danas je bombardovana Okolina, predgradje Beograda..." - "...Makedonija je prilično uznemirena zbog razvoja dogadjaja na Kosovu kao i susedna Turska..."

Neka od jako zanimljivih pitanja postavljena na raznim sudjenjima. - Kažite nam doktore, je li istina da kad čovek umre u snu, toga nije svestan do ujutru? - Vaš najmladi sin, dvadesetjednogodisnjak, koliko je on star? - Jeste li bili prisutni kada su vas fotografisali? - Da li ste bili sami ili nije bilo nikoga? - Da li ste vi ili vas mladi brat ubijeni u ratu? - Da li vas je ubio? - Koliko su vozila bila udaljena u trenutku sudara? - Bili ste tamo dok niste otisli, jel tako? - Koliko puta ste izvršavali samoubistvo?

Vinston Cercil: - Ako prolazite kroz pakao, samo napred. - Istorija će biti dobra prema meni, jer nameravam da je napišem. - Najveća mana kapitalizma je nepravedna podela blagostanja; - Najveca vrlina socijalizma je podjednaka podela bede.

Gerald Ford (bivši predsednik): - Volim sport. Uvek gledam Detroit Tigerse na radiju. - Stanje je blize sadašnjem nego što je ikada bilo. - Da je Linkoln živ, prevrnuo bi se u grobu.

Pošalji "Lspsusi poznatih ličnosti" na Facebook Pošalji "Lspsusi poznatih ličnosti" na Google Pošalji "Lspsusi poznatih ličnosti" na My Yahoo! Pošalji "Lspsusi poznatih ličnosti" na Live Pošalji "Lspsusi poznatih ličnosti" na MySpace Pošalji "Lspsusi poznatih ličnosti" na Twitter Pošalji "Lspsusi poznatih ličnosti" na Digg Pošalji "Lspsusi poznatih ličnosti" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. orfej sa ibra (avatar)
    Miljan Miljanić: Primili smo gol van plana...

    Kasnije sam baš želeo da vidim taj gol, primljen po planu