Prolećna represija - 'strike a pose' - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

maldaneri

Prolećna represija - 'strike a pose'

Oceni ovaj blog
Uhvatila me je prolećna represija.
Svaki novi trend koji se pojavi kod nas je toliko represivan da prevazilazi teror političkih izbornih kampanja. Majice na jedno rame, sakoi, plave farmerke i cvetni kardigani su preplavili naše ulice. Nose ih svi - kojima stoji a naročito oni kojima ne stoji. Napad boja je svakodnevni a atakuju na vas iza svakog ćoška. Čini mi se da me guše zelena, plava, žuta, crvena u kombinciji sa 'šik' držanjem ponosnih modela-tj. naših sugrađanki. Poza preslikana sa raznih blogova i iz časopisa se zauzima pri čekanju autobusa, redu u banci, redu uprodavnici, na semaforu.. Plus čim neku (su) gradjanku pogledate a ona se odmah 'namesti' i pozira.
Ne znam koliko je ovaj novi trend 'strike a pose' dobar ali je svakako bolji od nemanja stava.
Kineska boja garderobe je stav. Kupovina u bloku 70 je debela smelost! Ma da vidim samo neku bogatu damu koja bi čistog srca i puna mašte spojila plavi blejzer, cvetne pantalone i srebrne platforme.

Don't just stand there, let's get to it
Strike a pose, there's nothing to it
Vogue, Vogue

Pošalji "Prolećna represija - 'strike a pose'" na Facebook Pošalji "Prolećna represija - 'strike a pose'" na Google Pošalji "Prolećna represija - 'strike a pose'" na My Yahoo! Pošalji "Prolećna represija - 'strike a pose'" na Live Pošalji "Prolećna represija - 'strike a pose'" na MySpace Pošalji "Prolećna represija - 'strike a pose'" na Twitter Pošalji "Prolećna represija - 'strike a pose'" na Digg Pošalji "Prolećna represija - 'strike a pose'" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari