Liza's Back Again! - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

L D Project

Liza's Back Again!

Oceni ovaj blog
[COLOR="Magenta"][B]Drugari, cao!

Javljam vam se putem bloga, da znate da sam dobro i zdravo. Nisu me uhapsili kao saradnicu Radovana Karadzica, niti su me kidnapovali Rusi,kako se negadjalo. Ja sam prosto, na prosto bila nepravedno banovana, jer sam se borila za svetu slobodu govora zbog koje i dolazimo na forum.Trenutno sam u Londonu kod Madone,koja slavi danas rodjendan i u Gruziji, gde sredjujem novonastalu humanitarnu katastrofu. Pored njih cesto skoknem i do Pekinga gde navijam za nase olimpijce, koje sam ja trenirala.
Sto se tice moje veze sa Brusom, tokom ovih dana imali smo manju svadju ali sada je sve u redu. Ne zelim da vas davim pojedinostima, ali Metju Mekonahi se mota nesto oko moje jahte. Bio nam je sa zenom i malom devojcicom na veceri i tada je nastao problem, jer je Brus primetio da se on pali na mene.
Toliko za sada. Voli vas, samo vasa Liza:cool:[/B][/COLOR]

Pošalji "Liza's Back Again!" na Facebook Pošalji "Liza's Back Again!" na Google Pošalji "Liza's Back Again!" na My Yahoo! Pošalji "Liza's Back Again!" na Live Pošalji "Liza's Back Again!" na MySpace Pošalji "Liza's Back Again!" na Twitter Pošalji "Liza's Back Again!" na Digg Pošalji "Liza's Back Again!" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Antonina (avatar)
  E, hvala Bogu kad si ti nama dobro! Mani se ti Metjua, cuvaj Brusa zeno! :-)
 2. L D Project (avatar)
  [B][COLOR="Magenta"]Drugari su duhoiviti i srecni sto je Liza sa njima.:cool:[/COLOR][/B]
 3. Stjepan Herceg (avatar)
  Evo i ja sam neizmjerno sretan iako te dapače prvi puta vidim.
 4. Miss O (avatar)
  Svaka cast, povratak u velikom stilu.
 5. Gološijanka (avatar)
  Evo i mene u velikom stilu.