Plavušino pismo sinu - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Plavušino pismo sinu

Oceni ovaj blog
Plavušino pismo sinu

Dragi sine. Pišem ti ovo pismomkako bi znao da ti pišem. Ako dobiješ ovo pismo, znači da je dobro stiglo. Ako ga ne primiš javi mi, tako da ti ga ponovo pošaljem. Pišem sporo, jer znam da sporo čitaš.
Neki dan je tvoj otacv peočitao u novinama da se, po statistikama, većina saobraćajnih nestreća dešava 1 km od kuće, tako da smo ser I mi nedavno preselili malo dalje od kuće. Kuća je prelepa, imamo čak I veš mašinu, ali neznam da li radi. Juče sam stavila veš da se opera, povukla vodu I veša vise nije bilo…
Ovde vreme I nije tako loše. Prošle nedelje samo je dva puta padala kiša – prvi put je trajalo tri dana, a lsedćei put ćetiri.
U vezi one jakne koju si želeo, tvoj ujak Pero mi je rekao da, ako ti je budemo slali, da skinemo dugmad pošto su dosta teška, jer bi to vise koštalo, tako da smo dugmad skinuli I stavili ih u džep.
Najzad smo sahranili tvog dedu: pronašli smo njegovo telo kad sm čistili kuću. Bio je u ormaru od onog dana kad je pobedio k+dok smo se igrali žmurke. Pre nekoliko dana eksplodirala je boca plina u kuhinji: tvog oca I mene je izbacilo napolje kroz prozor. Koji osećaj – Posle toliko godina, tvoj otac i ja smo izašli napolje zajedno.
Pošto već pominjem tvog oca – dobio je novi posao…Vrlo je ponosan, ispod njega se nalazi oko 500 ljudi . zaposlili ga na gradskom groblju … održava travnjak.
Tvoja sestra Juca, znaš ona koja se udala za svog muža, najzad je rodila. Neznamo još pol tako da neznam dali si postao tetka ili ujak… ako bude devojčica, tvoja sestra će se zvati po meni… Čini mi se malo čudno da svoju ćerku zove mama.
Tvoj rodjak Žika se oženio. Po ceo dan se moli pred ženom, jer je device. I da znaš da vise ne vidjamo tvoga ujaka Isidora, onoga koji je umro prošle godine.
A da ne govorim o tvom bratu Mići. On je grozan. Zatvotio je vrata od auta a klučevi ostali unutra. Morao je da se vrati u stan da bi uzeo duplikat kako bi nas sve izvukao iz vozila. Katastrofa !!!
Dobro sine, neću ti napisati adresu, jer neznam koja je. Porodica koja je pre nas ovde živela uzela je kućni broj sa zida i odnela gas a sobom.
Ako vidiš Margitu, pozdravi je, a ako je ne vidiš, nemoj joj ništa govoriti.
Mama koja te voli.
PS. Htela sam da ti pošaljem nešto para, ali sam već zatvorila kovertu.

Pošalji "Plavušino pismo sinu" na Facebook Pošalji "Plavušino pismo sinu" na Google Pošalji "Plavušino pismo sinu" na My Yahoo! Pošalji "Plavušino pismo sinu" na Live Pošalji "Plavušino pismo sinu" na MySpace Pošalji "Plavušino pismo sinu" na Twitter Pošalji "Plavušino pismo sinu" na Digg Pošalji "Plavušino pismo sinu" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. orfej sa ibra (avatar)
  - Mama, usrala se svinja u kući ..!
  - Neka,sine! Zatvori vrata da ne smrdi napolje...
 2. skura58 (avatar)
  Joj, ovo je najžešće.
  Hvala na dopuni
 3. skura58 (avatar)
  Joj, ovo je najžešće.
  Hvala na dopuni