Na dan Svetoga Georgija, sudite pravično i časno ! - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

Na dan Svetoga Georgija, sudite pravično i časno !

Oceni ovaj blog
Na dan Svetoga Georgija ,svak častan treba da posegne za sopstvenim suverenitetom i integritetom , te časno i pravično da sudi. Da , tog dana svak je na svoj način po sopstvenoj savesti i njenim karakternim svojstvima - sudija porotnik . Dakle ,sudija koji sa ostalim sudijamka porotnicima sudi političarima i društvenom sistemu kojim su se ti isti političari izgradili sa svojim saborcima ; te baškarili i vladali proteklim mandatima.
A da čovek sudi , i to baš na dan Svetoga Georgija , mora da vidi oko sebe sve što je ovaj svet podanika doživeo. Treba da vidi : razvaline po školama i bolnicama ; nestašicu lekova i hraneza unesrećene i ojađene ; fabrike, preduzeća i poljoprivredna dobra uništena, opljačkana i razvaljena;tehnološke i svakakve druge viškove ojađene, opljačkane i ponižene - gladne i bose ; banke sa ozakonjenim zelenaštvom ;gubitničku sirotinju kako tumara u bezdnu ; dobitničku političko kriminalnu/ratno zločinačko profitersku manjinu enormno bogatu sa vilama i jahtama po belom svetu.Treba svak časno da nađe odgovor na pitanja : zašto je baš on sa porodicom gubitnik ; zašto baš njegovi članovi porodice ne rade i gde god se pojave višak su i prekobrojni, a i kad rade- rade za buđavu krišku hleba koja nije čak ni zagarantovana ; zašto baš njegovi ukućani ne školuju se besplatno budžetski i nemaju smeštaje u studenjacima i domovima ; zašto baš njegovi ukućani čekaju u redovima za lekove a specijalističke preglede im zakazuju u terminima gotovo posle smrti ----- zašto , zašto?

Da, na dan Svetoga Georgija , moraće mnogo toga da vidi i objasni sebi taj većinski mali večiti gubitnik. Ne treba kao dosad da ima problema sa politički rasuđivanjem i da pristane na retoričku manipulativnu hipnozu svih ovih znanih i viđenih političkih kriminalaca.

Sudije sudite za život i budućnost - bićete časne i pravične sudije !

Pošalji "Na dan Svetoga Georgija, sudite pravično i časno  !" na Facebook Pošalji "Na dan Svetoga Georgija, sudite pravično i časno  !" na Google Pošalji "Na dan Svetoga Georgija, sudite pravično i časno  !" na My Yahoo! Pošalji "Na dan Svetoga Georgija, sudite pravično i časno  !" na Live Pošalji "Na dan Svetoga Georgija, sudite pravično i časno  !" na MySpace Pošalji "Na dan Svetoga Georgija, sudite pravično i časno  !" na Twitter Pošalji "Na dan Svetoga Georgija, sudite pravično i časno  !" na Digg Pošalji "Na dan Svetoga Georgija, sudite pravično i časno  !" na del.icio.us

Ažurirano 28.04.2012. u 20:35, autor: 123loncar

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari