Zemunska matematika - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Zemunska matematika

Oceni ovaj blog
Zemunska matematika
Pismeni zadatak o zemunskoj osnovnoj školi

01. Mali Aca ima 4 grama kokaina. Ako 1/8 proda Zeki za 5€ a ¼ Goksiju za 10€, kolika je ulična vrednost onoga što mu ostaje ?
02. Beli dobija 2.00€ za ukradeni BMW, 1.000E za ukradeni Golf 5 i još 2.500 € za Audi A8. Ako ukrade jedan BMW i 2 Golfa 5, koliko Audija treba da mazne da bi imao 9.000€ ?
03. Kiza je dobio 6 godina za ubistvo, a od naručioca je dobio 10.000€. Ako njegovažena troši 100€ mesečno, koliko para će mu ostati kad izadje iz ćuze? Dodatno pitanje: Koliko vremena će još morati da leži ako ubije gaduru koja mu je potrošila pare ?
04. Šone je ukrao Gantov Kavasaki. Dok Šone bežo brzimom 100 km/h., Gane vadi utoku. Ako mu treba 7 sekundi da izvadi utoku, repetira je i ispali, koliko daleko može da stigne Šone dog ga obaj ne obori ?
05. Ako je ukupan prosek ocena iz hemije u jednom odeljenju 2.00, i ako Đole zvekne nastavnici 3 šamara, za koliko će se povećati prosek ocena na sledećem času ?

Pošalji "Zemunska matematika" na Facebook Pošalji "Zemunska matematika" na Google Pošalji "Zemunska matematika" na My Yahoo! Pošalji "Zemunska matematika" na Live Pošalji "Zemunska matematika" na MySpace Pošalji "Zemunska matematika" na Twitter Pošalji "Zemunska matematika" na Digg Pošalji "Zemunska matematika" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. DUNJA W (avatar)
    ...