Spisak frajera koje treba zaobilaziti u širokom luku - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Spisak frajera koje treba zaobilaziti u širokom luku

Oceni ovaj blog
Spisak frajera koje treba zaobilaziti u širokom luku


Ljubomorko
Konačno ste dočekale da nekome budete jedna jedina ljubav. Sve je to divno i lepo, ali dok ne izmakne kontroli. Ako vam se i desi da u prolazu ošacujete kakvog zgodnog neznanca, zaista nema razloga da zbog toga trpite izlive besa svog partnera.

Smrdljivko
Ima li nečeg odvartnijeg od tipa koji je odlučio da pred vama malo “provetri” stopala u čarapama koje nije menjao danima?

Pametnjaković

Lepo je kad muškarac ima samopouzdanja, ali usijana glava koja čitavih 40 kilometra puta neće da se zaustavi i pita prolaznike za smere stvarno je idiot.

Kontrolor
On mora da se pita za sve na svetu, pa čak i da li vam bolje stoji svetlija ili tamnija nijansa roze. O izboru restorana, filmova, ili imena za vašu decu bolje i da ne govorimo.

Dečačić
Nema svoje mišljenje i kad god ima nekakav problem on zove svoju mamicu. Što je još gore, svaki njen savet za njega predstavlja neprikosnovenu zapovest.

Stipsa
Tip koji vas skockanu od glave do pete izvodi u ćevabdžinicu iza ćoška.

Emocionalni retard
Nikada vam ne govori lepe reči, a na pamet mu ne pada da vam izjavi ljubav.

Skot
Dok vam se zavodnički smeška, zapravo očijuka s vašom prijateljicom.

Puniša
Razbacuje se parama i očekuje da će i vas osvojiti uz pomoć aviona, kamiona…

Zadrti imbecil
Muškarac prepun stereotipa i predrasuda prema svemu što je drugačije od njegovog patetično malog univerzuma.

Snob
S vama nikad neće pričati o važnim temama kao što su politika, ekonomija i sport. Podrazumeva se da vi o tome nemate pojma

Samoživi gad
Nikad ne sluša šta mu govorite.

Licemer
Terajući vas da pustite izrastak i dlake na svim neželjenim delovima tela, stavlja vam pojas nevinosti i vernosti, dok sam jurca za lakim (i glatkim) plenom.

Pošalji "Spisak frajera koje treba zaobilaziti u širokom luku" na Facebook Pošalji "Spisak frajera koje treba zaobilaziti u širokom luku" na Google Pošalji "Spisak frajera koje treba zaobilaziti u širokom luku" na My Yahoo! Pošalji "Spisak frajera koje treba zaobilaziti u širokom luku" na Live Pošalji "Spisak frajera koje treba zaobilaziti u širokom luku" na MySpace Pošalji "Spisak frajera koje treba zaobilaziti u širokom luku" na Twitter Pošalji "Spisak frajera koje treba zaobilaziti u širokom luku" na Digg Pošalji "Spisak frajera koje treba zaobilaziti u širokom luku" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari