Sovtverske avio kompanije - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Sovtverske avio kompanije

Oceni ovaj blog
Sortverske avio kompanije

Unix Airways
Svako ponbese parče aviona kada dolazi na aerodrom, neprekidno se svadjajući kakav avion treba uopšte da sastave.

Air DOS
Svi guraju avion dok ne poleti, a zatim uskaču i voze dok se avion ne vrati na zemlju. Onda opet guraju, pa uskaču, pa guraju, pa ....

Mac Airlines
Svi stjuardi, kapetani, rukaovaoci prtljagom, prodavci karata i ostali izgledaju potpuno isto. Svaki put kad ti pitaš za neki detalj, ljubazno ali čvrsto ti stave do znanja da netreba ništa da znaš. Niti želiš da neštoi znaš i sve će biti uradjeno za tebe bez da to o tome imaš ikavog pojma. Zato ućuti i vozi se.

Windows Air
Terminal je zaista lep i raznobojan, sa ljubaznim osobljem, laganom procedurom predaje prtljaga i krajnje glatkim poletanjem. Posle otprilike 10 minuta provedenih u vazduhu avion eksplodira bez ikakvog upozorenja.

Windows NT All
Više-manje kao Windows Air, ali košta više, uglavnom koristi mnogo veće avione a kad eksplodira raznese i sve ostale avione u radijusu od 40 km od eksplozije.

Windows XP All
Nalaziš se na aerodromu koji po ugovoru opslužuje samo XP avione. Svi avioni su isti, predivno ofarbani i tri puta veći nego što je potrebno. Znakovi su ogromni, veoma jasno istaknuti i svi pokazuju u istom smeru,
Gde god da kreneš, iskoči neku u mantilu i šeširu nabijenim na oči i insistira da ga slediš. Tvoja odeća i prtljag biće zamenjeni prikladnim XP vazduhplovnim odelom i koferom, identičnim svima oko tebe jer je to uključeno u cenu karte. Avion neće poleteti dok ne potpišeš ugovor. Ispostavlja se da je gromoglasno najavljena zabava tokom leta film o Mikiju Mausu koji se neprekidno ponavlja. Obavezno moraš da se javiš svojoj putničkoj agenciji pre nego što naručiš hranu ili piće. Tokom leta te redovno detaljno pretresaju. Ako toaletr koristiš dva ili više puta naplatiće ti se dodatna karta. Bez obzira na kojoj destinaciji letiš, uvek ćeš završiti slupšan negde u Tunguziji.

OSX Air
Ulaziš na terminal sav u belom i sve što vidiš je žena koja sedi u uglu za belim šalterom. Prilaziš da kupiš kartu, a ona se smeši i kaže: “Dobrodošli u OSX Air, dozvolite nam, molim Vas, da vas fotografišemo“ U tom trenutki okida kamera u zidu koji do tada niste primetili. „Hvala, ovo je Vaša karta!“ – kaže ljubazno službenica pružajući ti kartzu sa tvojom slikom i svim infoprmacijama na njoj. Otvaraju se vrata sa tvoje desne strane i ti ulaziš u široki prostor sa jednom stolicom u sredini. Sedaš, sluišaš muziku i kažeš samom sebi: „Vau, to je bilo stvarno lepo, ali imamosećaj da nešto nedostaje.

Windows Vista Airlines
Ulaziš na sjajn terminal sa najvećim avionima koje si iakda video. Svalkih deset metara se pojavi službrnik obezbedjenja i pita da li si siguran da želiš da nastaviš prema svom avionu ili želiš da otkažeš. Kako nisi siguran šta bi donelo otkazivanje, nastavljaš pitajući službenika za pultom zašto su avioni tako veliki. Mnakon što obezbedjenje proveri da li si siguran da to želiš da to šitaš i siguran si da želiš da čuješ odgovor službenik te infoemiše da je to zato da se korisnici osećaju bolje, ali su zbog toga avioni duplo sporiji. Usput doda da je povećanje veličine doprinelu dostizanje sporijeg leta. Po izvršenom ukrcavanju, stjuardese pitaju da li si sigurad da želiš da nastaviš let. Onda, u skladu sa politikom kompanije kapetan pita to isto, ovog puta sve putnike zajedno. Pošto si toliko puta odgovorio sa „Da“, po licu te odalami neki tip kojem si na pitanje „Hoćete li da Vas udarim u lice instinktivno osgovorili „Da“
Posle poletaja pilot shvata da drajver za uvlačenje točkova nije apdejtovan za let na novom avionu, pa se uvek zaglavljuje u izvučenoj poziciji. Ovo prisiljabva avion da leti još sporije, ali piloti su navikli na to i nastavljaju čet, nadajući se da će proizvodjač izdati apdejt pre sletanja. Stižrš na odredište žaleći što umesto promene kompanije nisi iskoristio ostvareni bonus kod XP Airlines. Blizak prijatelj, pošto je čuo tvoju priču, uverava te da je Linuy Air znatno bolja alternativa.

Linux Air
Nezadovolni radnici is svih ostalih OS kompanija su odlučili da naprave sopstvenu vazduhoplovnu kompaniju. Sami su izfgradili avione, šaltere za prodaju karata i betonirali pistu. Naplaćuju samo malu cenu koja samo pokriva troškove štampanja karte, ali možeš je dovnloudovati i otštampati sam, u kom je slučaju besplatna. Pri ukrcavanju u avion dobijaš sedište, 4 šrafa, ključ i kopiju „Sedište – Kakoda html“. Kad se Jednom smestiš, potpuno podesivoo sedište je veoma udobno. Avion poleće na vreme i stiže na odredište bez ikakvih problema. Pokušavaš da putnicima drugih kompanija preneseš sjajne utiske sa putovanja, ali sve što te oni pitaju je: „Treba da uradiš ŠTA sa sedištem?!
Svako ponese parče aviona kada dolauzi na aerodrom. Svi odu na pistu i sastave avion, neprekidno se vadjajući kakav avion treba da sastave.

Unix Airways
Svako ponese parče aviona kada dolazi na aerodrom. Svi onda idu na pistu i sastave avion, neprekidno se svadjajući kakav avion uopšte treba da sastave.

Air DOS
Svi guraju avion dok ne poleti, a zatim uskaču i voze dok se avion ne vrati na zemlju. Onda opet guraju pa uskaču, pa guraju, pa

Mac Airlines
Svi stjuarddi, kapetani, rukoaoci prtljagom, prodavci karata i ostali izgledaju potpuno isto. Svaki put kad ih pitaš za neki detalj, ljubazno, ali čvrsto ti stave do znanja da netreba ništa da znaš, niti želiš da nešto znaš i sve će biti uradjeno za tebe a da ti o tome nemaš nikakvog pojma. Zato ućuti i vozi se.

Pošalji "Sovtverske avio kompanije" na Facebook Pošalji "Sovtverske avio kompanije" na Google Pošalji "Sovtverske avio kompanije" na My Yahoo! Pošalji "Sovtverske avio kompanije" na Live Pošalji "Sovtverske avio kompanije" na MySpace Pošalji "Sovtverske avio kompanije" na Twitter Pošalji "Sovtverske avio kompanije" na Digg Pošalji "Sovtverske avio kompanije" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari