Predbračni ugovor iz muškog ugla - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Predbračni ugovor iz muškog ugla

Oceni ovaj blog
Predbračni ugovor iz muškog ugla

Član 1: Gledanje serijskog programa dozvoljeno je samo u repriznom terminu i to pod uslovom da je taj termin izmedju 2:00 i 5:00 po srednjeevropskom vremenu. Ton nije dozvoljen.
Član 2: Gledanje rialiti šou programa nije dozvoljeno ni u glavnom ni u repriznom terminu jet kontaminira mozak što može imati nesagledive posledice po dalji suživot.
Član 3: Mir i tišina tokom gledanja fudbalske utakmice je od vitalnog značaja za mir i tišinu u kući. U tom periodu ulazak drugaricama u kuću je najstožije zabranjen jer njih par generiše veću buku nego 50.000 pijanih Turaka na derbiju Fenernahče –Galatasaraj.
Član 4: Tokom gledanja TV-a sasvim je normalno držati noge na stolu.
Član 5: Telefonski razgovori ukoliko traju kraće od 10 minuta održavaju se u prostoriji u kojoj ja trenutno ne egzistiram. Ukoliko su duži od 10 minuta održavaju se na terasi.
Član 6: Mrve će biti očišćene kasnije.
Član 7: Gaće i čarape će biti sklonjene sutra.
Član 8: Ruke iz gaća neče biti izvadjene nikad.
Član 9: Dve rakije pre ručka I jedno pivo posle su tradicionalni ritual u mojoj porodici I kao takvi su neizostavni. Dva piva pred spavanje nije ritual, ali su takodje neizostavni.
Član 10. Ručak kuvaš ti. Gaće pereš ti. Peglaš ti. Kuću čistiš ti. Ja cepam drva, unosim ugalj, otvaram tegle, ubijam bube I prebijam eventualne provalnike. Možemo i da se zamenimo ako misliš da možeš da savladaš 10 metara čvormovate bukve i pijanog azilanta koji je došao da tri uvali protočni bojler.
Član 11: Kiseli kupus ne smrdi i stavlja se svake godine.
Član 12:. Kum u kući je poželjan k’o humanitarna pomoć u Somaliji.
Član 13: Pušenje u kući je dozvoljeno u neograničenim količinama i u svim prostorijama.
Član 14: Nabavka bilo kakvog patuljastog kera kome se zimi oblače džemperi i stavljaju kape da ne dobije bronhitis ili upalu jajnika je nepremostiv atak na dostojanstvo porodice.
Član 15. Sinu ime dajem ja. Ćerki možeš ti, a može i sama sebi kad poraste da odabere neko, svejedno ću je zvati ”sine”.
Član 16: Sin se od rodjenja oblači kao muško. Od roze garderove neće imati ni portiklu.
Član 17. Incident u vidu dolaska tvojih roditeja sme se odigrati samo na dečje rodjendane i u slučaju porodične tragedije velikih razmera. Njihov nenajavljeni dolazak je nezamisliv.
Član 18. Ako smo oboje u kolima vozim isključiva ja. Ako smo oboje u kolima i ti si trezna a ja pijan vozim opet ja.
Član 19. Društvio je institucija. Zato postoji obaveza da ber jednom nedeljno sa njima posetim kafanu. Ti takodje imaš obavezu da bar jednom nedeljno sa bilo kim odeš bilo gde kako bismo proizveli jedan dan nedeljno u kom nismo zajedno.
Član 20: Na veseljima kao što su slave, svadbe, Babine nije sramota piti. Sramota je ne piti. Zato može se desiti da upucam harmonikaša u koleno ili stavim pare pevaljki u sise.
Član 21: Seksualni odnosi se upražnjavaju ne češće od tri puta nedeljno. Kad deca krenu u školu uptražnjava se samo kad dobiju pet na pismenom. Kad krenu na fakultet upražnjava se samo kad diplomiraju.

S ljubavlju, tvoj dragi budući muž.

Pošalji "Predbračni ugovor iz muškog ugla" na Facebook Pošalji "Predbračni ugovor iz muškog ugla" na Google Pošalji "Predbračni ugovor iz muškog ugla" na My Yahoo! Pošalji "Predbračni ugovor iz muškog ugla" na Live Pošalji "Predbračni ugovor iz muškog ugla" na MySpace Pošalji "Predbračni ugovor iz muškog ugla" na Twitter Pošalji "Predbračni ugovor iz muškog ugla" na Digg Pošalji "Predbračni ugovor iz muškog ugla" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari