Golf u spavaćoj sobi - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Golf u spavaćoj sobi

Oceni ovaj blog
PRAVILA GOLFA U SPAVAĆOJ SOBI
01.Svaki igrač mora da navuče svoju opremu za igru.
02. Vlasnik rupe mora da odobri igru na terenu.
03. Za razliku od otvorenog golfa, poenta je ubaciti štap u rupu, a zadržati loptice van nje.
04. Za efektivniju igru štapovi treba da budu čvrsti. Vlasnicima terena je dozvoljeno da provere čvrstinu štapa pre nego što igra pocne.
05. Vlasnici terena zadržavaju pravo da ograniče dužinu štapa da bi izbegli oštećenja rupi.
06. Poenta igre je iskoristiti koliko je god pokreta potrebno da bi vlasnik terena bio zadovoljen. Nemogućnost da se ovaj cilj ostvari, može da vodi do oduzimanja dozvole za igru na terenu u budućnosti.
07. Smatra se nesportskim ponašanjem ako igru započneš odmah pošto stigneš na teren. Iskusniji igrači će obično odvojiti vremena da se dive terenu, i obratiće specijalnu pažnju na dobro osmišljena ispupčenja.
08. Igračima se ne preporučuje da vlasniku terena spominju druge terene na kojima su igrali, ili koje trenutno igraju. Poznato je da povredjeni vlasnici sa vremena na vreme iz ovog razloga umeju da ostete igračevu opremu.
09. Igračima se preporučcuje da ponecu opremu za slučaj kiše, radi svoje zaštite.
10. Igračima se preporučuje da dobro procene vreme za meč, naročito kada po prvi put igraju na novom terenu. Sa vremena na vreme se dogodi da igrači koji su igrali na terenu pre vas postanu veoma nasilni ako otkriju da neko igra na terenu koji su oni smatrali da je privatan.
11. Igraci ne treba da pretpostave da je teren uvek otvoren za igru. Neki se mogu naći osramoćenim ako saznaju da je teren pod privremenim opravkama. Savetuje se igračima da u ovakvoj situaciji budu veoma pažljivi. Iskusniji igrači će pronaći alternativne načine igre u ovom slučaju.
12. Vlasnici terena su odgovorni za održavanje grmlja u neposrednoj okolini rupe kako bi omogućili bolji pogled za postavku i prilaz rupi.
13. Igracima se preporučuje da traže dozvolu pre nego što pokušaju da igraju na zadnjoj rupi.
14. Spora igra je preporučljiva ali igrači treba da budu spremni da je ubrzaju, ako ništa na kraće periode vremena, ako vlasnik to zatrazi.
15. Smatra se odlicnim uspehom ako se ista rupa odigra više puta u jednom meču.

Pošalji "Golf u spavaćoj sobi" na Facebook Pošalji "Golf u spavaćoj sobi" na Google Pošalji "Golf u spavaćoj sobi" na My Yahoo! Pošalji "Golf u spavaćoj sobi" na Live Pošalji "Golf u spavaćoj sobi" na MySpace Pošalji "Golf u spavaćoj sobi" na Twitter Pošalji "Golf u spavaćoj sobi" na Digg Pošalji "Golf u spavaćoj sobi" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari