Dva dnevnika - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Dva dnevnika

Oceni ovaj blog
Dva dnevnika

Njen dnevnik
U subotu uveče mi se učinio čudnim.Našli smo se u kafiću i popili piće
Pomislila sam da sam ja za to kriva jer sam čitavo popodne bila u kupovini sa prijateljicama i malo zakasnila na sastanak ali on nije ništa komentarisao.

Razgovor je zapinjao, pa sam mu predložila da odemo na neko intimnije mesto da bi mogli na miru da pričamo. Otišli smo u jedan restoran ali je on nastavio čudno sa se ponaša. Izgledao je odsutan duhom. Pokušala sam da ga oraspoložim i počela da razmišljam da li sam ja kriva što je takav ili postoji drugi razlog.

Pitala sam ga šta mu je a on mi je odgovorio da to nema veze samnom.

Odgovor mi nije zvučao uverljivo. Dok smo se autom vraćali kući rekla sam mu da ga mnogo volim, ali on nije ništa odgovorio, samo je prabacio ruku preko moga ramena. Nisam znala kako da objasnim njegovo ponašanje, je mi nije rekao da i on mene voli.niti ke uopšte išta rekao. Postajala sam sve zabrinutija.

Kada smo konačno stigli kući pomislila sam da hoće da me ostavi. Pokušala sam da ga navedem na razgovor. Ali je on uključui televizor i počeo odsutno da gleda program, kao da mi daje do znanja da je medju nama gotovo

Na kraju sam odustala i rekla mu da idem da spavam. Desetak muinuta kasnije došao je i on, i, na moje iznenadjenje odgovotio na moja milovanja i počeo da vodi ljuav samnom.

Ali , i dalje je izgledao rastrešen. Htele sam da se suoćim sa situacijom, da razgovaram sa njim što je pre moguće ali on je zaspao. Počela sam da plačem i plakala sam sve dok nisam zaspala. Više neznam šta da radim. Skoro sam sigurna da misli na neku drugu. Moj živor je potpuna katastrofa.

Njegov dnevnik
Danas je reprezentacija igrala i izgubila. Alisam zato barem kresao

Pošalji "Dva dnevnika" na Facebook Pošalji "Dva dnevnika" na Google Pošalji "Dva dnevnika" na My Yahoo! Pošalji "Dva dnevnika" na Live Pošalji "Dva dnevnika" na MySpace Pošalji "Dva dnevnika" na Twitter Pošalji "Dva dnevnika" na Digg Pošalji "Dva dnevnika" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari