Glupi krominalci 01 - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Glupi krominalci 01

Oceni ovaj blog
GLUPI KRIMINALCI 1
• Dva lopova su pokušala da otvore kasu sa parama tako što su lancem vezali vratanca za branik na kamionetu. Ali umesto da iščupaju fioku na kasi, odvalili su ceo branik sa kola. Uplašeni su pobegli sa mesta pljačke kući. A u prodavnici je ostao lanac, na kome je i dalje bio branik kamioneta, a na kom je naravno bila registarska tablica...
• Tip iz Južne Kalifornije je ušetao u policisku stanicu, bacio kesu kokaina na šalter, i zatražio da se pod hitno uhapsi čovek koji mu je to prodao.
• Čovek je ušao u prodavnicu i zatražio sav novac iz kase. Kada mu je službenik predao pare, pobegao je zaboravivši novčanik na pultu.
• Kompanija "Revolveraši za iznajmljivanje" iz Arizone se bavi iznajmljivanjem statista za vesterne. Ipak, jednog dana su primili poziv od 47 ogodisnje žene, koja je htela da poruči ubistvo svog muža. Dobila je 4,5 godina u zatvoru.
• Čovek iz Teksasa, optužen za pljačku, se dogovorio da plati štetu od 9600$ umesto da ide u zatvor. Za isplatu je sudu predao ček - LAŽAN ček. Dobio je 10 godina.
• Tip je ušao u prodavnicu, izvadio pištolj, zatražio novac i stavio vunenu masku preko glave. Tek tada je shvatio da je zaboravio da na masci iseče otvore za oči.
• Lopov je uspešno provalio u banku i ukrao video kameru, deo obezbedjenja. I to dok je daljinski snimala, i prenosila celokupan snimak na udaljenu traku.
• Pljačkaš je uspešno provalio u podrum banke, kroz prozor u prizemlju, pri čemu se gadno posekao. Tek onda je shvatio da (1) ne može da stigne do para iz tog dela banke, (2) ne može da se vrati kroz prozor kroz koji je usao i da (3) postoji opasnost da iskrvari, zbog posekotine. Onda je nasao telefon i pozvao 911 za pomoć.
• Dva čoveka iz Virdžinije su u kamionetu otišla do kuće na prodaju, sa namerom da ukradu frizider. Udarajući i obrušavajuci zidove i pod nekako su preneli frizider iz jedne od kuća u prikolicu. Ali kamionet se zaglavio u blatu pa su ova dvojica pomislili da je frižider suviše težak. Ponovo praveći lom po kući i guleći još zidova, vratili su frizider nazad na svoje mesto. Vraćajuci se do vozila, shvatili su da su zaključali ključeve u njemu, pa su ga ostavili.
• Lopov je učao u dragstor, stavio novcanicu od 20$ na sto i zamolio prodavca da mu je usitni. Kada je službenik otvorio kasu, tip je izvukao pistolj, i zatražio sve pare iz kase, što mu je prodavac odmah dao. Onda je lopov glavom bez obzira pobegao, ostavljajuci na pultu novčanicu od 20$. Ukupan iznos koji je ukrao: 15 dolara.
• Izvesna Armi Breser je uhapšena nakon što je mehaničar ispod haube njenog automobila nasao 18 paketa marihuane. Kasnije je izjavila da nije znala da je za promenu ulja potrebno otvaranje haube.
• Karen Li Džoasimi je uhapšena zbog pokušaja pljačke motela. Bila je naoružana samo električnom motornom testerom koja nije bila uključena u struju.
• Čovek je ušao u restoran brze hrane "Burger King" u Mičigenu, izvadio pistolj i zatražio pare. Radnik mu je rekao da ne može da otvori kasu bez neke porudžbine. Kada je tip porucio doručak, službenik mu je rekao da je zakasnio, jer se on služi do 7:00 (bilo je 7:50). Onda je iznervirani lopov izašao i pobegao.
• Policija iz Lidza (Belgija) ispitivala je osumnjičenog za pljačku zlatare, kada im je ovaj rekao da to nije mogao biti on, jer je u to vreme provaljivao u školu. Onda su ga policajci uhapsili zbog provale u školu.
• Osumnjičeni za posedovanje droge, Kristofer Dzons iz Mičigena, branio se tvrdjenjem da su ga policajci pretresli bez naloga. Tužilac je rekao da im nije ni trebao nalog zato što je predmet u Kristoferovoj jakni mogao biti pistolj. "Gluposti!", rekao je Džons koji je na sudjenju nosio istu jaknu kao tog dana. Skinuo je jaknu i dao je sudiji kako bi je bolje video. Sudija je u džepu našao paket kokaina i toliko se jako smejao, da je zatrazio pauzu od pet minuta da se sabere.
• Osumnjiceni za pljačku, Džejmi Džonson (24) iz Njuporta je, bežeći od policije, preskočio žicanu ogradu, pao na drugu stranu i bežao jos malo pre nego sto su ga policajci uhvatili. U policiskoj stanici su, medjutim videli da krvari na klupi. Po Asosijejted Presu, policija se vratila na mesto jurnjave i pronašla Džonsonove testise, koji su još uvek visili sa ograde.
• Žena je prijavila da joj je neko ukrao auto, i pomenula je da u kolima ima telefon. Policajac koji je pisao izvestaj je odmah pozvao broj i rekao lopovu (koji se javio) da je pročitao oglas u novinama i da želi da kupi auto. Ugovorili su sastanak sa lopovom.
-- Policija iz Sijetla je uhapsila tipa koji je pokušao da isisa benzin iz jednog od kombija - kuća parkiranih pored ulice. Kada su stigli, našli su ga kako sklupčan leži na mestu zločina, povraćajuci fekalne materije. Očigledno je crevo umesto u rezervoar gurnuo u cev za odvod kanalizacije. Vlasnik kuće je izjavio da neće da podigne optužnicu, jer kako je rekao, odavno se nije onako smejao.
- Kada su dva radnika prodavnice u Joniji (Micigen) odbili da predaju pazar pijanom pljačkašu, ovaj je zapretio da će da pozove policiju. Kada su ponovo odbili, lopov je zaista pozvao policiju, koja je došla i uhapsila ga.
- R. C. Gejtlin je zainteresovano prišao dvojci detroitskih policajaca koji su gomili dece pokazivali kompjutersku opremu za proveru indentifikacije instaliranu u njihova patrolna kola. Pitao je policajce kako to radi, a oni su mu zatrazili da im da neku indentifikaciju za demonstraciju. Gejtlin im je dao svoju vozačku dozvolu, a policajci su podatke ukucali u kompjuter. Par trenutaka kasnije uhapsili su Gejtlina zbog toga što je na ekranu stajala važeca poternica za njim, zbog 2 godine stare oružane pljaćke.
- Izvesni Robert Paulo iz Sent Luisa (32) počeo je da se guši ispred gradske pijace. Odvezli su ga u bolnicu, ali je bilo kasno. Kasnije su u njegovom grlu su nasli 12 cm dugacku kobasicu, koja ga je ugušila. Ispostavilo se da je pokojni Paulo odlučio da ne plati hot dog koji mu je dao prodavac na pijaci, pa ga je brzo progutao i počeo da beži. Kobasica mu se zaglavila u grlu i udavila ga.
- Optuženi za oružanu pljačku, Denis Njutn iz Oklahoma Sitija, je odlucio da otpusti advokata, i da se sam brani. I kažu da mu je dobro išlo sve dok vlasnik prodavnice (koja je opljačkana) nije izjavio da je Njutn pljačkaš. Kad je to čuo, ovaj je skočio, nazvao svedoka lažovom, a onda je dreknuo: " Trebao sam da te ubijem na mestu, [...psovke...] !!! " Onda se malo smirio i dodao: " ... da sam bio jedan od pljačkaša. " Porota je većala 20 minuta i za Njutna predložila 30 godina robije.
- Jednog dana lopov uleće u izvesnu floridsku banku, noseći ski masku i pištolj i viče: " Freeze mother-stickers, this is a ****-up !!! " (ko razume, shvatiće). Za trenutak svi su ućutali, a onda je poćelo kikotanje. Na kraju su se svi prisutni valjali po podu od smeha, dok ih je postidjeni lopov gledao. Onda se okrenuo i pobegao.
- Policija je u Viciti (Kanzas) uhapsila 22-ogodisnjeg falsifikatora koji je na aerodromu pokušavao da proda dve lažne novčanice od po 16 dolara.
- Lopov iz Los Andjelesa je, iz čiste dosade, kako je kasnije tvrdio, ukrao valjak, ali je uhapšen nakon sto je jedan policajac trčeći stigao valjak (koji je išao nekih 10 km/h) i savladao lopova.
- Nakon što je jedan super market primio novog radnika na odeljenju sa oružjem, ovaj je iskoristio povoljnu priliku, ukrao par pušaka i pobegao kući. Policija je jednostavno uzela njegovu adresu sa formulara za prijavu, koji je tip doneo pre nepunih sat vremena, zakucala mu na vrata i uhapsila ga.
- Čovek iz Fontane (Kalifornija) je uhapšen zato što je provalio u 10 kuća samo da bi milovao stopala i farbao nokte na nogama usnulih zena.
- Neko je provalio u stan izvesne Meri Tejlor, u Fort Vortu (Teksas), okupao se i otišao. Po izjavama policije, ništa nije uzeto osim dve posude za hladjenje vina i jedne rolne toalet papira.
- Alberto Vaskez je mislio da je dobro prošao kad je sa maskom upao u Dankin Doghants, lokal gde je radio, i ukrao preko 1400$. Medjutim, prvo mu je radnik prepoznao glas kad ga je Vaskez pozvao po nadimku, a onda je policija jednostavno pratila Albertove otiske stopala do njegove kuće, dva ulaza dalje od opljačkane prodavnice.
- Nakon što je lopov iz Mesacustasa uhapšen što je vozio bez dozvole, svoj jedini poziv je iskoristio da bi pozvao svog druga i rekao mu gde je sakrio kokain. Da ga policajci ne bi čuli, govorio je na Španskom. Medjutim, ono što nije znao bilo je to da je Menuel Rivijera, policajac koji je radio za šalterom, razumeo svaku reč, pošto je, očigledno bio poreklom iz Španije.
- Kada je Ronald Eroh pobegao iz zatvora u Auburn Hilu (Micigen), bio je tako siguran u sebe da je u svojoj ćeliji ostavio poruku: "Kada budete čitali ovo, već ću biti na pola puta do Evrope". Policija ga je uhvatila 5 km dalje od zatvora.
- Nakon što je vlasnik kuće u Antverpu (Belgija) iznenadio lopova, ovaj je brže-bolje pobegao na zadnja vrata, preskocio 3 metara visoki zid i - našao se u gradskom zatvoru.
- Na letu preko Amerike, nepoznati čovek je ustao iz svog sedista, izvukao pištolj i uzeo stjuardesu kao taoca. "Okrenite avion za Detroit!" - zahtevao je. "Ali... Mi ionako letimo za Detroit..." - objasnili su mu. "Oh, dobro..." - rekao je, pustio stjuardesu i ponovo seo.
- Nepoznati kriminalac ušetao je u prodavnicu oružja, pokušavajuci da je opljačka preteći - nožem! Tri radnika oružarnice su ga bez problema upucala.
- Dva lopova su 4. Februara 2000. godine u 22,30h opljackali KFC prodavnicu u Boynton Beachu (Florida). Preteći pištoljima, uzeli su novac od par kupaca i sa kasom u rukama istrcali napolje - gde su naleteli pravo na policiski auto. Pljačkaši nisu izabrali baš najbolje mesto za pljačku - preko puta KFC-a je Boynton Beach policiska stanica. Da stvar bude još gora, u pola jedanaest uveče je smena, tako da je u zgradi bilo najmanje 25 policajaca.

Pošalji "Glupi krominalci 01" na Facebook Pošalji "Glupi krominalci 01" na Google Pošalji "Glupi krominalci 01" na My Yahoo! Pošalji "Glupi krominalci 01" na Live Pošalji "Glupi krominalci 01" na MySpace Pošalji "Glupi krominalci 01" na Twitter Pošalji "Glupi krominalci 01" na Digg Pošalji "Glupi krominalci 01" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari