РУСКИ ДЕЧАК КОЈИ ПРИЧА О ПРЕДХОДНОМ ЖИВОТУ НА МАРСУ (3 deo) - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Nikola_SRBIN

РУСКИ ДЕЧАК КОЈИ ПРИЧА О ПРЕДХОДНОМ ЖИВОТУ НА МАРСУ (3 deo)

Oceni ovaj blog
"Još jednom, shvatila sam da svoga sina ne poznajem baš dobro. Istina je, da kad sam ga kasnije pitala, rekao mi je da ta informacija nije za ljude i da su, kad je on živeo na Marsu, imali blago drugačije niti DNK - nešto drugačije od DNK lemurijske rase.
"Ali u osnovi sam shvatila da, ako se seća svog života na Marsu, onda je to iz tačke gledišta različitih vremenskih razdoblja. To jest, čini se, da se pojavio na Marsu mnogo puta i seća se različitih epizoda iz svojih života, verovatno kroz razdoblje od mnogo hiljada godina."
"Znači, ne mislite da su to jednostavno dečje fantazije?"
"Možda bi mi bilo drago tako misliti, ali to se ne uklapa. Tu je uključeno previše potpuno neobičnog znanja. Jednostavno ga nije imao odakle crpsti. Istina, ne mislim da se seća svojih prošlih života onako kako se mi sećamo jučerašnjeg dana. Naravno da ne. Njegova sećanja vrlo su razlomljena i otkrivaju se pod određenim okolnostima, a moguće je i da će s vremenom izbledeti.
Da, on se može povezivati sa spoljnim izvorima informacija i biti njihov odašiljač, ali deset minuta kasnije može jednostavno zaboraviti te informacije, poput normalnog deteta."
Ipak, na njihovim snimkama iz proteklih meseci nalaze se neobična Boriskina sećanja na teške kataklizme na Marsu. Na primer, on uporno tvrdi da je tokom proteklih više stotina hiljada ili čak miliona godina, tamo bilo velikih problema sa vodom. Mars je počeo katastrofalno gubiti svoju atmosferu i vodu. Boriska je rekao da su postojali posebni brodovi, koji su odlazili na najbližu planetu, Zemlju, po vodu.
Izgledali su poput valjaka i služili su kao matični brodovi.
Mnogo je govorio o svojim dužnostima i radu u svemiru. Dečaku se baš ne sviđaju američki filmovi o svemirskim pustolovinama i ratovima, i kaže da je u njima sve iskrivljeno i izmišljeno.
Marsovski brodovi mogli su putovati po celom Sunčevom sistemu, imali su veći broj baza na planetama i njihovim satelitima. Čini se da nije bio loš pilot i imao je dobre profesionalne vještine:
prema njegovim pričama, mnogo je puta učestvovao u letovima na Saturn, gde je najteža stvar, bila navigacija kroz asteroidni pojas. Mnogi njegovi prijatelji poginuli su približavajući se Saturnu.
"Znaš, mama, nisam samo donosio vodu na Mars!", izjavio je Boriska jednog dana.
"Uvek govorim 'Mars ovo, Mars ono; ali ja sam bio odgovoran za Jupiter! Imali smo poseban projekat, u kom smo proučavali stvaranje drugog sunca u našem Solarnom sistemu. A to drugo sunce trebao je biti Jupiter. Ali za to je bilo potrebno tako puno fizičke mase da je nije bilo dovoljno u celom Sunčevom sistemu.
Zato projekat nikada nije uspeo."
Jednom je rekao da bi zemaljske naučnike, sigurno zanimalo da u našem Sunčevom sistemu nema devet planeta, već dve više. Oni se nalaze iza Plutona.
Prema njegovim rečima, Mars je nekad bio bliže Jupiteru, i Mesec je tada pripadao Marsu. Ali nakon divovske kosmičke kataklizme Mars je izmenio svoju orbitu, i tako je Zemlja dobila svoj satelit - Mesec. Međutim, Boriska se ne može setiti nikakvih detalja o tom razdoblju.
Jednom je, gledajući emisiju na kanalu Discovery, s velikim entuzijazmom počeo govoriti o civilizaciji Sivih (Greys) - malih humanoida s velikim očima.
"Oni nisu Marsovci", rekao je, pokazujući na ekran. "Mi nismo takvi; mi smo bliži Lemurcima i Atlantiđanima.
Kao prvo, mi smo visoki, oni su patuljci.
Drugo, Sivi su okrutni. Oni su iz druge galaktike, upuštaju se u izvođenje svakakvih eksperimenata na ljudima. Čak smo se morali i boriti protiv njih, jer su oni agresori.
Naša vrsta bila je ljubazna, manje agresivna i najintelektualnija, jer smo mogli koristiti čak i psihičku energiju. Ispaljujući svoje reči, ponekad mucajući, dečak je sve izrekao u kratkom govoru, nakon čega je opet posvetio pažnju svojim normalnim igrama, a "problem Sivih", po rečima njegove majke, više se nije spominjao. Čini se da se radilo o bljesku sećanja koji se možda nikada neće ponoviti.
Ali bude li bilo kakvih novih izjava o životu u svemiru, na Marsu ili u Sunčevom sistemu, biće i sumnji. Dečak se, prema rečima specijalista, "zatvara". Uzrok toga su, najverovatnije, teškoće naše zemaljske stvarnosti - kao što je slučaj s drugom indigo decom.
Naučno zanimanje za indigo decu
Da su predstavnici nauke istinski zainteresovani za Borisku neosporna je činjenica. Doktor fizike i matematike, prof. Vladislav Lugovenko iz Instituta za Zemljin magnetizam, jonosferu i širenje radiotalasa (IZMIRAN) Ruske akademije nauka, upoznao se s Boriskom i pozvao ga u Moskvu na pregled.
Neki od Lugovenkovih saradnika učestvovali su u proučavanju dečaka. Lugovenko sprovodi istraživanja indigo dece u Rusiji i drugim zemljama, i smatra da se ona s razlogom već 20 godina rađaju na ovoj planeti. Kako se čini, ta su deca povezana s razvojem buduće civilizacije na Zemlji.
Želim da čujem vaše mišljenje o ovome, ako uopste ima zainteresovanih za ovu temu.

Pošalji "РУСКИ ДЕЧАК КОЈИ ПРИЧА О ПРЕДХОДНОМ ЖИВОТУ НА МАРСУ (3 deo)" na Facebook Pošalji "РУСКИ ДЕЧАК КОЈИ ПРИЧА О ПРЕДХОДНОМ ЖИВОТУ НА МАРСУ (3 deo)" na Google Pošalji "РУСКИ ДЕЧАК КОЈИ ПРИЧА О ПРЕДХОДНОМ ЖИВОТУ НА МАРСУ (3 deo)" na My Yahoo! Pošalji "РУСКИ ДЕЧАК КОЈИ ПРИЧА О ПРЕДХОДНОМ ЖИВОТУ НА МАРСУ (3 deo)" na Live Pošalji "РУСКИ ДЕЧАК КОЈИ ПРИЧА О ПРЕДХОДНОМ ЖИВОТУ НА МАРСУ (3 deo)" na MySpace Pošalji "РУСКИ ДЕЧАК КОЈИ ПРИЧА О ПРЕДХОДНОМ ЖИВОТУ НА МАРСУ (3 deo)" na Twitter Pošalji "РУСКИ ДЕЧАК КОЈИ ПРИЧА О ПРЕДХОДНОМ ЖИВОТУ НА МАРСУ (3 deo)" na Digg Pošalji "РУСКИ ДЕЧАК КОЈИ ПРИЧА О ПРЕДХОДНОМ ЖИВОТУ НА МАРСУ (3 deo)" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano