РУСКИ ДЕЧАК КОЈИ ПРИЧА О ПРЕДХОДНОМ ЖИВОТУ НА МАРСУ (1 deo) - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Nikola_SRBIN

РУСКИ ДЕЧАК КОЈИ ПРИЧА О ПРЕДХОДНОМ ЖИВОТУ НА МАРСУ (1 deo)

Oceni ovaj blog
Ruski dečak koji priča o prethodnim životima na Marsu, prošlosti i budućim kosmičkim kataklizmama i vanzemaljcima koji posećuju našu planetu,privukao je pažnju celog sveta,otkad se pre nekoliko godina saznalo za njegov slučaj. Za neobičnog dečaka po imenu Boriska,prvi sam put čuo iz priča učesnika jedne ekspedicije u anomalnu zonu na severu Volgogradske oblasti,koja je u našoj zemlji poznata kao gorski lanac Medveditskaya. "Zamisli, dok su uveče svi sedeli oko logorske vatre, taj mali dečak, star oko sedam godina, iznenada je glasno zatražio tišinu: želeo nam je pričati o stanovnicima Marsa i njihovim putovanjima na Zemlju", rekao je jedan od svedoka koji je sa mnom podelio svoje utiske "Pa, neko je i dalje tiho brbljao, i onda je dečak strogo zatražio našu punu pažnju ili 'neće biti ništa od priče"
I tako je drugi razgovor utihnuo. A ovo je razlog zašto: dečak okrugla lica i velikih očiju, u letnjoj majici i s frajerskom kapom šiltericom, potpuno nezastrašen odraslima, započeo je neverovatnu priču - o marsovskoj civilizaciji, o megalitskim gradovima i marsovskim svemirskim brodovima, o letovima na druge planete, i o zemlji Lemuriji na Zemlji, čiji je život poznavao iz ličnog iskustva, budući da je doleteo s Marsa,na taj ogromni kontinent usred okeana gde je imao prijatelje...
Mnoge su šokirale dve stvari. Kao prvo, neobično znanje, koje jedan sedmogodišnjak ne bi trebao imati i, kao drugo, to što Boriskin govor nije bio na razini deteta iz prvog razreda. Koristio je takvu terminologiju, detalje i činjenice iz prošlosti Marsa i Zemlje da su svi ostali pod utiskom. Samo se po provalama emocija moglo videti, da taj ozbiljan govor potiče od deteta.
"Zašto je Boriska govorio na taj način?", pitao se moj sagovornik. "Očigledno, podstaknulo ga je njegovo okruženje u logoru ekspedicije. Tamo su bili okupljeni zanimljivi, slobodoumni ljudi koji su tražili odgovore na mnoge zagonetke Zemlje i Svemira, i Boris, koji je slušao razgovore tekom dana, u svom je govoru izrazio neslaganje sa stvarima koje je zapamtio."
"Čini se da ne. Ovo nije zvučalo kao fantazija.", tvrdio je moj drug. "Pre se činilo da se radi o prisećanju prošlosti, sećanjima iz njegovih prošlih reinkarnacija. Takve pojedinosti nije moguće
izmisliti; mora ih se lično znati."
Reči o sećanjima na prošle reinkarnacije bile su presudne: shvatio sam da moram upoznati Borisku. Sada, upoznavši njega i njegove roditelje, pokušavam sve sastaviti ,kako bih shvatio misteriju rođenja tog mladog bića.
Sećanja Boriskine majke
Zanimljivo je da je Boriska došao na svet u gradu Volzhku, u provincijskom porodilištu, iako je u njegovoj krštenici, kao mesto rođenja upisano "Zhirnovsk, Volgogradska oblast". Datum njegovog rođenja je 11. januara 1996. u 8.30 ujutro. Astrologu bi to moglo nešto značiti.
Njegovi su roditelji dobri i ljubazni ljudi. Nadježda Kiprijanovich, Borisova majka, dermatologinja je u gradskoj klinici. Diplomirala je 1991. na Volgogradskom institutu za medicinu. Njegov otac Jurij Tovstenev, je penzionisani oficiri, svojevremeno je diplomirao na Visokom vojnom institutu Kamishinskij, a danas radi kao građevinski nadzornik. Oni sami bili bi srećni, kad bi im neko mogao pomoći u rešavanju zagonetnog fenomena njihovog sina, ali zasad sa radoznalošću posmatraju svoje čudo.
"Kad je Boriska rođen, primetila sam da je sa svega 15 dana već dizao glavu", seća se Nadježda. "Svoju prvu reč, baba, izgovorio je u uzrastu od četiri meseca, i moglo bi se reći da je otada počeo pričati. Svoju prvu rečenicu izgovorio je sa sedam meseci rečima "Hoću ekser" - video je esker u zidu - iako deca počinju pričati mnogo kasnije. Najizvanrednije od njegovih intelektualnih sposobnosti bile su izvan fizičkog."
"Kako su se manifestovale?"
"Kad je Borisu bila jedna godina, počela sam mu davati slova prema sistemu Nikitin i, ako možete zamisliti, sa godinu i po, već je bio u stanju čitati teška slova iz novina. Rano i lako naučio je prepoznavati boje u raznim nijansama. Sa dve godine počeo je crtati, a sa dve i po mogao je slikati. Znao je crtati u raznim nijansama. "
Boris je krenuo u jaslice kad je napunio dve godine. Sve vaspitačice su rekle da je jako nadaren za jezike i da mu je mozak neobično razvijen. Primetile su da ima fenomenalno pamćenje.
Međutim, njegovi roditelji primetili su da njihov sin, do svog znanja ne dolazi samo posmatranjem svoje okoline nego, kako se činilo, i iz drugih izvora: nekako je primao informacije niotkuda!

Pošalji "РУСКИ ДЕЧАК КОЈИ ПРИЧА О ПРЕДХОДНОМ ЖИВОТУ НА МАРСУ (1 deo)" na Facebook Pošalji "РУСКИ ДЕЧАК КОЈИ ПРИЧА О ПРЕДХОДНОМ ЖИВОТУ НА МАРСУ (1 deo)" na Google Pošalji "РУСКИ ДЕЧАК КОЈИ ПРИЧА О ПРЕДХОДНОМ ЖИВОТУ НА МАРСУ (1 deo)" na My Yahoo! Pošalji "РУСКИ ДЕЧАК КОЈИ ПРИЧА О ПРЕДХОДНОМ ЖИВОТУ НА МАРСУ (1 deo)" na Live Pošalji "РУСКИ ДЕЧАК КОЈИ ПРИЧА О ПРЕДХОДНОМ ЖИВОТУ НА МАРСУ (1 deo)" na MySpace Pošalji "РУСКИ ДЕЧАК КОЈИ ПРИЧА О ПРЕДХОДНОМ ЖИВОТУ НА МАРСУ (1 deo)" na Twitter Pošalji "РУСКИ ДЕЧАК КОЈИ ПРИЧА О ПРЕДХОДНОМ ЖИВОТУ НА МАРСУ (1 deo)" na Digg Pošalji "РУСКИ ДЕЧАК КОЈИ ПРИЧА О ПРЕДХОДНОМ ЖИВОТУ НА МАРСУ (1 deo)" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano