Ko je ko na fakultetu - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Ko je ko na fakultetu

Oceni ovaj blog
Ko je ko na fakultetu:

STUDENT: Mlada a punoljetna, dakle kontroverzna osoba kojoj je rečeno da ce uspjeti u životu ako bude učila. Kako u to ne veruje, trudi se da što manje uči a što više uspe.
STUDENTKINJA: Isto kao student samo mnogo lepše, pogotovo u letnjem semestru.
ASISTENT-PRIPRAVNIK: Dezorijentisana mlada osoba sa izraženim mazohistickim sklonostima. Ne želi da ode iz grada i zato sebe podvrgava mukama. Očekuje sažaljenje od viših instanci što ovima ne pada na pamet.
ASISTENT S MAGISTRATUROM: Liči na sediranog asistenta pripravnika. Ispoljava sklonosti ka alkoholu i lakšim drogama. Često nalazi zajednički jezik sa studentima.
ASISTENT S DOKTORATOM: Zrela do umereno uvela osoba visokog obrazovanja a niske inteligencije. Nestrpljivo se gura u sledecu kategoriju, a ne zna šta je tamo čeka. Veoma izdržljiv.
DOCENT: Mitsko biće - niti je čovek niti profesor. Osoba koja pristaje da za manje novca radi dva puta više od profesora uglavnom zbog toga što ništa drugo ne može. Suviše je star za emigraciju. Voli studente i rado ih obara.
VANREDNI PROFESOR: Prilično redovna pojava umanjenih fizičkih sposobnosti. Voli kontakte sa studentima i rado ih se seća. Počinje gomilati novac i moralno je najmanje stabilan.
REDOVNI PROFESOR: Materijalno stabilna osoba najvišeg univerzitetskog ranga. Govori nekoliko stranih jezika koje nikad nije čuo, što dokazuje da sve zna. Piše knjige koje su zastarjele deset godina i ponosi se njima. Nema kontakta sa studentima osim prividnih.
PRODEKAN: Lice iz posljedne ili pretposljedne kategorije koje se uspavljuje nabrajanjem imena predhodnih dekana. Želi nešto da promeni, ali ne zna šta ni kako, tako da prolazi neopaženo.
DEKAN: Najvisi univerzitetski činovnik odgovaran za nerad svih predhodnih kategorija i njihov suživot.

Pošalji "Ko je ko na fakultetu" na Facebook Pošalji "Ko je ko na fakultetu" na Google Pošalji "Ko je ko na fakultetu" na My Yahoo! Pošalji "Ko je ko na fakultetu" na Live Pošalji "Ko je ko na fakultetu" na MySpace Pošalji "Ko je ko na fakultetu" na Twitter Pošalji "Ko je ko na fakultetu" na Digg Pošalji "Ko je ko na fakultetu" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari