gala-barenje i jos ponesto - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

pozajmljena pricica za Markica i ostale prijatelje

gala-barenje i jos ponesto

Oceni ovaj blog
Odlazak na more ne znači samo prelazak iz napukle kade u veliko plavetnilo. Ne. To je inicijacija u magičan svet gažera s hotelskih terasa, piva, ranojutarnjih ispumpavanja septičkih jama, crvenih sprženih leđa turističkih idiota i čekanja u redu za jutarnji burek. Mediteranski letnji scenario u kom se slini, plazi, ganja i grči za ovaj ili onaj petominutni užitak .

Dva lika, jedan za sintićem, drugi sa gitarom i s repertoarom pesama svih festivala unazad cetrdeset godina, jedan su od vrhunaca autohtone kulturno-hotelijerske ponude Jadrana. Jasna stvar, trebalo je sve te Čehinje, Švabice i Mađarice naučiti par lokalnih plesnih finti. Um-ca-ca, um-ca-ca... i sve tako pristojno, fino, sa kezom na usnama do dugo u noć.
Kažu da je drevni ljubavnički zanat zavođenja dokonih strankinja omlohavio. Ipak, bice pre da su se promenile konvencije o međunarodnoj razmeni muskih polnih organa. Nekad je bilo dovoljno poluidiotski se nasmešiti, po mogućstvu ne znati ni reči stranog jezika i poput psića u erekciji skakutati uz nemačku ili češku nogu. Zapadnjakinje je bez sumnje napaljivao seks sa, sada vec ex- jugoslavenskim urođenicima koji su živeli u permanentnom infinitivu i vokabularu dražesnih trogodišnjaka. Danas je to pec-pec.

Ne cini li se I vama da je galebarenje odavno doslo u vas komsiluku, evoluiralo u gala-barenje pod reflektorima I u kosuljama Gucci?
Ili je moguce da pored svih nakvarcanih guzova i cica i provokativnih tetovaža koje hodaju na samo par metara od te zone sumraka postoje likovi koji citav dan provode na forumima? (Oops, ovo je bilo bezobrazno. , prim.aut.)

Pošalji "gala-barenje i jos ponesto" na Facebook Pošalji "gala-barenje i jos ponesto" na Google Pošalji "gala-barenje i jos ponesto" na My Yahoo! Pošalji "gala-barenje i jos ponesto" na Live Pošalji "gala-barenje i jos ponesto" na MySpace Pošalji "gala-barenje i jos ponesto" na Twitter Pošalji "gala-barenje i jos ponesto" na Digg Pošalji "gala-barenje i jos ponesto" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Romanticus (avatar)
    hmmm Interesantna observacija
  2. ljeshko (avatar)
    Sve jasno i primljeno k znanju.Ali...niesu guzovi i sisovi sve u zivotu...MA DOBRO,JESU!Ali ipak,iako rietka,uocena je pojava da pojedini pripadnici muskog roda (muzjaci,prim.aut) u odredjenom stanju sviesti, zaista NE MARE za mimoprolazece zenske atribute.Oni vide samo jedne oci,si*se,guzu,osmjeh it.d........,...........................JADNI ONI,sta propustaju!:-)